Connect with us

Szabadügynök

Csak a legfontosabbról feledkeztek meg – Eagles FA-értékelő

Eljött a változás ideje. Ezt a címet adtam az Eagles FA-kitekintőjének másfél hónapja, azonban így utólag ez csak részben lett igaz. A lejáró szerződésű szabadügynökök nagy részét tényleg elengedte a gárda, azonban az erősítések felemásra sikeredtek – önmagukban az igazolások tetszenek, a teljes piaci tevékenység ellenben nem, ennek pedig egy nagyon jól látható oka van. 

Azonban még mielőtt ebbe belemennénk, nézzük, kik távoztak.

Távozók

A legnagyobb név és fájó pont Malcolm Jenkins, aki igazi vezére volt a csapatnak, bőven átlag feletti kezdőnek számított és bő $6 millió halott pénzt hagyott a fizetési sapkában. Teljességgel érthetetlen lépés számomra, még ha már be is töltötte a 32-t (a fiatalítás a cél a csapatnál) és fizetésemelést is kért. Igazából nem találok rá olyan magyarázatot, ami valóban ellensúlyozná a negatívumokat, ritka az ilyen lépés az alapvetően jól dolgozó franchise-oknál.

A cikk folytatódik! Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások