Connect with us

Hír

Dalvin Cook a liga legjobb futójának tartja magát és top fizetést szeretne

Dalvin Cook tavaly remek szezont produkált: a Vikings futója 14 meccsen 1 135 yardot termelt a földön 13 TD kíséretében, illetve 53 elkapásból 519 yardot is betett a közösbe. Az önbizalmával sincs probléma, az NFL legjobb futójának tartja magát, és nem mellékesen szeretne ennek megfelelő fizetést.

 

 

Mindenre képes vagyok: futok, blokkolok, amit csak kérnek tőlem. Nekem nem kell lejönnöm a pályáról. Annyival többet teszek hozzá a játékhoz más RB-khez képest, hogy emiatt úgy gondolom, én vagyok a jelen legjobb futója. Remélem, hamarosan kapok egy új szerződést és hosszú távon a Vikings tagja lehetek.

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a nagy szerződésnek vannak kockázatai, de ez nem csak a futókra igaz. Bármikor bárki megsérülhet, de ha valaki egészségesen Super Bowlig vezetheti a csapatát, akkor nem éri meg? Az egész arról szól, hogy kiben hisznek a tulajdonosok, a GM-ek, és én biztos vagyok abban, hogy a Vikings hisz bennem.

 

– mondta a futó a Pioneer Pressnek.

 

Hogy Cook-e a liga legjobb futója, azon lehet vitatkozni, de az biztos, hogy az idei 1,331 milliós fizetésénél bőven többet ér. Az már más kérdés, hogy megéri-e túlfizetni? Karrierje első két évében több meccset hagyott ki (17), mint ahányan játszott (15), tavaly is hiányzott három mérkőzésről (még ha az egyiken pihentették is), ez pedig óriási red flag egy futónál, bárhogy is teljesít a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!