Connect with us

Hír

Demaryius Thomas továbbra is játszani akar

Demaryius Thomas még csak 32 éves, de nem tolonganak érte a csapatok. A korábbi többszörös Pro Bowler és All-Pro ennek ellenére még egy szezont legalább végigjátszana, és szeretné átlépni a 10 ezer elkapott yardos határt, derült ki a 104.3 The Fannek adott interjújából.

 

 

Thomas 2010-ben a Broncos első köröse volt, és bár első két szezonjában csak epizódszerep jutott neki, Peyton Manning érkezése után egymás után három szezonban ért el legalább 1400 yardot és 10+ TD-t. A legendás irányító formahanyatlása és visszavonulása Thomas számain is meglátszott, de még így is volt három korrekt éve.

 

Az elmúlt két szezonja azonban pocsék lett. 2018 és 2019 között négy csapatban is megfordult: a Broncos a 2018-as szezon közepén cserélte el a Texanshoz, ami az idény végén kivágta, ezután leigazolta a Patriots, majd végül a Jetsben kötött ki. Ez idő alatt összesen 26 meccsen játszott és mindössze 1110 yardot és hat TD-t szerzett.

 

Karrierje során 9 763 yardot gyűjtött, tehát egy közepes szezon is elég lenne neki a 10 ezer yardos határ átlépéséhez. Már csak az a kérdés, ki ad neki még egy esélyt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!