Connect with us

Szabadügynök

Egyet előre, kettőt hátra? – Falcons FA-értékelő

A Falconsnak mindenképp bizonyítania kell, hogy a tavalyi év egy véletlen kisiklás volt részükről, de a fejlődéshez erősítés kell, ráadásul a csoport is váratlanul tovább keményedett Tom Brady érkezésével.

 

Az Atlanta rettentően kevés mozgástérrel vágott neki a piacnak, így várható volt, hogy sok játékos áldozatául esik a tisztogatásnak, de még így is tudtak meglepetést okozni. Devonta Freeman és Ty Sambrialo kivágását prognosztizálni lehetett, de Desmond Trufant távozása már sokkal meglepőbb lépés volt.

 

A túlfizetett futó hosszabbításával egyértelműen mellélőtt a csapat és hajlandóak voltak most vállalni a dead money-t is, csak ne kelljen cipelni a szerződését. Trufant esetében annyiban érdekesebb a helyzet, hogy fontosabb poszton játszik és rajta kívül nem is igazán volt tapasztalt, bizonyított játékos a poszton, de úgy tűnik, hogy a teljes tisztogatás mellett döntött a csapat, ebbe pedig nem fért bele Trufant szerződése sem.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!