Connect with us

Draft

Értékeljük az első kör minden választását!

Véget ért az őrületes első nap, mi pedig nem pihenünk, és kapásból értékeljük az összes éjjeli választást!

 1/1 Cincinnati Bengals
 Joe Burrow
 QB, LSU

Nem történt meglepetés, megkezdődhet az új időszak a Bengals történelmében. Mivel ezt elrontani sem lehetett, ezért nem is olyan magas lesz az osztályzat.

Értékelés: B

(chester)

Szerintem attól, hogy nem lehetett elrontani, még beírhatjuk az “ötös” osztályzatot, hiszen kiváló játékos, franchise irányító érkezett.

Értékelés: A

(katonadani)

 

Ennél többet nem lehetett kihozni ebből a pickből, még ha rettentő unalmas is.

Értékelés: A

(Renningan)

 1/2 Washington Redskins
 Chase Young
 Edge, Ohio State

Végül nem lett sem trade, sem meglepetés húzás, Rivera kitartott amellett, akinek a játékába szerelmes lett.

Értékelés: B

(chester)

A draft legjobb játékosa, ez is nagyon jó húzás, még ha tényleg ezt is nehéz lett volna elrontani (esetleg valami trade lehetett volna jobb, vannak égetőbb problémák a rosteren).

Értékelés: A-

(katonadani)

Nagyon megnéztem volna egy brutális cserét például a Falconsszal, de sajnos nem lett belőle semmi. Ugyanaz, mint Burrow-nál.

Értékelés: A

(Renningan)

 1/3 Detroit Lions
 Jeffrey Okudah
 CB, Ohio State

Bármennyire is szeretett volna lecserélni Bob Quinn, végül maradt a helyén, és meghozta azt a döntést, ami a leginkább logikus volt, és a csapat legnagyobb hiányosságát pótolta, szemben a Derrick Brown smoke screennel.

Értékelés: B+

(chester)

Ezek szerint nem jött össze egy csere, így pedig a legjobb játékost választotta ki a Lions. Egy fokkal jobb lett volna egy hátracsere után vinni, de így is kiváló.

Értékelés: A-

(katonadani)

Nem értem már az A- értékelést sem, ha senki még csak ajánlatot sem tett a pickért, akkor mi mást tehetett volna a csapat? Ráadásul én külön boldog vagyok, mert kinéztem volna Derrick Brownt is Patriciáékból, külön pozitívum, hogy nem csináltak semmi őrültséget.

Értékelés: A+

(Renningan)

 

 1/4 New York Giants
 Andrew Thomas
 OT, Georgia

Az utolsó percig pörgette az órát Gettleman, de továbbra sem trade-elt le az első körben GM-ként, így kiválaszthatta Thomast. Az első meglepetés? A név talán az, de nem tudom hibáztatni, ha a (talán) legbiztosabb OT-prospect mellett tette le a voksát.

Értékelés: B+

(chester)

A poszt hibátlan, de én inkább vittem volna Willst vagy Wirfst, mert bennük többet látok, mint Thomasban, aki nagyon stabil játékos lesz, de igazán domináns szerintem nem. Így nem tökéletes, de így is elég jó.

Értékelés: B+

(katonadani)

Jó pick, needre is jött, de annyira nem szimpatikus a választás. Jó lesz Thomas, de nem látom benne az All-Pro potenciált, ami azért egy 1/4-es picktől talán elvárás lenne.

Értékelés: B

(Renningan)

 1/5 Miami Dolphins
 Tua Tagovailoa
 QB, Alabama

Az igazi izgalmak itt kezdődtek, hiszen szóba került Herbet és egy OT-pick is, de végül az egy éve hangoztatott “Tank for Tua” kampány célba ért. És nagyon jól döntöttek Grierék!

Értékelés: A

(chester)

Nem kellett kiosztanom az első F értékelést, mert ha Herbert jött volna Tua helyett, akkor ez következett volna. Így hibátlan.

Értékelés: A

(katonadani)

 

Tuáról szólt a rebuild, aztán jött Fitzmagic és lehetett izgulni, hogyan lesz ebből irányító,  erre minden az eredeti tervek szerint alakult. Tökéletes pick, kár, hogy a többi húzással ezt sikerült lerontani.

Értékelés: A+

(Renningan)

 1/6 Los Angeles Chargers
 Justin Herbert
 QB, Oregon

Bármennyire is adta magát a helyzet, nem hittem volna, hogy tényleg Herbert lesz a Chargers választása. Jobban díjaztam volna, ha Love-ot választja később, mert ő hiába gyengébb prospect, jobban illene Lynn rendszerébe. Így nekem ez az első pick, ami nem tetszik, még ha nem is lehet hibáztatni Tom Telescót a döntése miatt.

Értékelés: C+

(chester)

Sajnálom, mert nagyon szerettem volna Tuát a Chargersben. Szerintem fel kellett volna cserélnie a Chargersnek érte, mert Herberttel pórul járhatnak, én nem látok benne egy top10 szintű irányítót. Persze az sem lett volna jobb, ha visznek egy tackle-t és nem lesz rendes irányítójuk jövőre, a QB-kkal pedig próbálkozni kell.

Értékelés: C

(katonadani)

 

Inkább igazoltál volna le Cam Newtont.

Értékelés: C+

(Renningan)

 

 1/7 Carolina Panthers
 Derrick Brown
 iDL, Auburn

Álompárosításnak tűnt a Simmons-Snow házasság, de végül a leggyengébb egységbe választott Marty Hurney, hogy a döglődő futás elleni védekezést felrázza. Brown az egyik olyan játékos, aki kétség nélkül jól fog játszani, de egy nose tackle esetében ezt egy harmadik napos játékos is képes lenne hozni. Tökösebb pickre számítottam.

Értékelés: C+

(chester)

Úgy tűnik a falakból akar építkezni a Panthers, és Brown egy elég biztos pick, szinte fix, hogy jó játékos válik belőle, azonban én nem látom azt a potenciált benne, ami miatt top10-es picket érne.

Értékelés: C

(katonadani)

 

Nem szeretem Brownt, örülök, hogy nem a Lionshöz került. Szerintem ő lesz az új Leonard Williams – eredetileg magasan jegyzett játékos középszerű karrierrel.

Értékelés: C

(Renningan)

 1/8 Arizona Cardinals
 Isaiah Simmons
 Defense, Clemson

Ha James Bettcher lenne a védőkoordinátor, meg sem lepődne senki. Mondjuk ha azt vesszük, hogy a Cardinals védelme 1000+ yardot engedett a tight endeknek, és a csoportodban van a liga legjobbja a poszton, nem árt erre felkészülni. Steal?

Értékelés: B+

(chester)

Alapvetően bejön a pick, kicsit Vance Joseph-től féltem Simmonst, hogy nem fogja tudni kihozni belőle a maximumot.

Értékelés: A-

(katonadani)

 

Hagyni, hogy Marcus Gilbert védje meg Murrayt óriási hiba. Simmons jó játékos lehet, de a franchise irányító mindig mindennél fontosabb.

Értékelés: B-

(Renningan)

 1/9 Jacksonville Jaguars
 CJ Henderson
 CB, Florida

Nem jött össze a Falconsnak a pletykált felcsere Hendersonért, így maradhat az egyetemének államában. Gyakorlatilag olyan helyzetbe került a Jaguars, hogy nagyon kevés választással hibázhatott volna, nem is történt meg.

Értékelés: B+

(chester)

Remek pick, sok extra hozzáfűznivalóm nincs.

Értékelés: A

(katonadani)

 

Voltak olyanok, akik Okudah elé tették Hendersont, egy hátracsere után a Lionsben is szívesen megnéztem volna. Nagyon jó választás.

Értékelés: A

(Renningan)

 

 1/10 Cleveland Browns
 Jedrick Wills
 OT, Alabama

Úgy tűnik nem tesz lépéseket Trent Williamsért a Browns, hiszen az ölébe hullott az egyik legjobb OT a classból. Az offense egyetlen égető hiányposztja ezzel kipipálva, így nem volt nehéz dolga Andrew Berrynek az első draftján, talán még ő sem hitte, hogy itt elérhető lesz Wills.

Értékelés: A

(chester)

A 10. helyen megkaparintják a szerintem legjobb tackle-t a classban, óriási hiányposztra, nagyon nagy fogás a Brownsnak.

Értékelés: A+

(katonadani)

 

A Browns köszönte szépen és a saját helyén behúzott egy parádés OT-t a csapat legnagyobb hiányposztjára. Baker Mayfied most nagyon boldog.

Értékelés: A+

(Renningan)

 1/11 New York Jets
 Mekhi Becton
 OT, Louisville

Joe Douglasnek egy dolga volt azzal, hogy nem cserélt: a támadósorba húzni. Csak két esetben lőhetett volna mellé az én meglátásom szerint: futóval, és Bectonnal. Cáfoljon rám, de ezt én semmire nem értékelem.

Értékelés: D+

(chester)

Én jóval többre tartom Bectont, mint chester, szerintem nagyon jó tackle válik majd belőle, fel van fújva a pass pro hiányossága. Ennek ellenére inkább Wirfst vittem volna, mert ő magasabban volt a boardomon, de Becton is jó pick.

Értékelés: A-

(katonadani)

 

Nincs bajom a pick-kel, sőt: a franchise irányító a legfontosabb, a Jets FA-piaca tragédia volt a támadófalat illetően, most sikerült némileg orvosolni a problémát.

Értékelés: A

(Renningan)

 1/12 Las Vegas Raiders
 Henry Ruggs III
 WR, Alabama

Gruden szava volt végül a döntő, ugyanis szerelmet vallott Ruggsnak, így ő lett az első elkapó, akit kiválasztottak. Ha tényleg ő az új Tyreek Hill, akkor igazolta a picket, én annyira nem vagyok erről meggyőzve, főleg hogy potenciális elsőszámú elkapók voltak még elérhetők.

Értékelés: B-

(chester)

Bírom a picket, még ha Lambet és Jeudyt is többre tartottam, de szerintem Ruggsból is kiváló elkapó válik majd. Gruden rendszerébe jó fit, de Carr sok checkdownja miatt azért féltem őt.

Értékelés: B+

(katonadani)

Voltak jobb elkapók, akiket Carr sokkal jobban tudott volna használni. Hiába illik Gruden rendszerébe, ha a csapat irányítója nem fog neki passzolni. Hosszú távon, egy új irányítóval jó lehet ez húzás, de ha csak az idei évet nézzük (márpedig lassan a PO lenne a cél), akkor elég nagy kapufa lett Ruggs.

Értékelés: C+

(Renningan)

 1/13 TRADE Tampa Bay Buccaneers
 Tristan Wirfs
 OT, Iowa
  • 49ers adja: 1/13 + 7/245
  • Buccaneers adja: 1/14 + 4/117

Itt az első csere! John Lynch elérte amit akart, a Buccaneers pedig Tom Brady kedvében járt, és a megvédésére koncentrált. Ennyi áldozatot megért nehogy más kaparintsa meg.

Értékelés: A

(chester)

Nagy steal, Wirfs szerintem a második legjobb tackle volt a classban, a felcserét sem bánom, be kellett biztosítani (de ezért maradt el az A+-tól).

Értékelés: A

(katonadani)

 

Sokadszorra: a franchise irányító a legfontosabb. Tom Brady most szeretve érzi magát.

Értékelés: A

(Renningan)

 

 1/14 San Francisco 49ers (from Buccaneers)
 Javon Kinlaw
 iDL, South Carolina

A Bucknerért kapott pickért Bucknert (és egy három körös felmozgást) pótolta a 9ers, nem igazán lehet emiatt hibáztatni senkit.

Értékelés: A

(chester)

Érdekes ez a Buckner vs Kinlaw dolog, mert kvázi egy-az-egyben lehet értékelni a kérdést, hozzávéve a fizetésük közti jelentős különbséget, de mégiscsak egy downgrade-ről van szó. Nem utálom, de inkább elvittem volna az egyik elkapót itt.

Értékelés: B

(katonadani)

 

Szörnyű. Azon a véleményen vagyok, hogy egy játékost úgy érdemes elcserélni, ha abból potenciálisan jól jön ki a csapat. Buckner egy elit védőfalember volt, akinek ugyan lassan szerződést kellett volna adni, de a win now módba még egy évig belefért. Az elcserélésében ugyanakkor volt ráció, hisz az 1/13-as pick-kel jó eséllyel be lehetett volna húzni egy top elkapót, és így összességében erősödhetett volna a csapat, így viszont ment az egész a kukába. Kinlaw tehetséges, de nála a plafont jelenti Buckner szintje, és jó eséllyel karrierje első 1-2 évében, amikor a leginkább Super Bowl-esélyes lesz a csapat, nem fogja hozni a szintet. A csapat gyengült, ha pedig megnézzük, milyen lett a másik első körös pick, még rosszabbul néz ki a dolog.

 

Értékelés: C-

(Renningan)

 1/15 Denver Broncos
 Jerry Jeudy
 WR, Alabama

A draft nyertese John Elway, hands down. Extra pick beáldozása nélkül választhatta ki az általa legtöbbre tartott elkapót, easy choice.

Értékelés: A+

(chester)

Óriási steal.

Értékelés: A+

(katonadani)

Nincs mit hozzáfűzni, álomforgatókönyv.

Értékelés: A+

(Renningan)

 

 1/16 Atlanta Falcons
 AJ Terrell
 CB, Clemson

Dimitroff needre húz, ezt mindenki tudja, és magasrol tesz arra, hogy reach vagy nem. Ezúttal megúszta feltrade nélkül, és nem igazán húznám rá a pickre a reach jelzőt. Nincs ugyanis nagy különbség a bentmaradó cornerek között, Terrell pedig nem adott okot arra, hogy ne higyjünk benne.

Értékelés: B

(chester)

Ó de mérges vagyok a Falconsra, hogy nem akart lecserélni az Eaglesszel (ha az Eagles egyáltalán akart jönni). Bírom Terrellt, de azért annyira nem, hogy az első kör közepén kihúzzam – 10 pickkel később sokkal jobban tetszett volna (igen, nem lett volna bent addig). Needre jön, jó is lesz, de nem gondolom kiemelkedőnek.

Értékelés: B-

(katonadani)

Pass rushert húztam volna, de védhető ez is.

Értékelés: B

(Renningan)

 

 1/17 Dallas Cowboys
 CeeDee Lamb
 WR, Oklahoma

Jerry Jones mindenkit utasított a szervezeten belül, hogy ne merjék zaklatni amíg nincs bent a pick. Ezze vált számomra borítékolhatóvá, hogy a vén kujon Lambet fogja vinni a dolgok alakulását látva, már csak azért is, hogy jól kiszúrjon az Eaglesszel. Nem mondanám hogy needre jött, de az NFL copycat liga, és jelenleg a Chiefst kell másolni. Ennyi jó elkapóval ez megtörtént.

Értékelés: A

(chester)

Az Eagles megszerezte Slayt, hogy levegye a pályáról Coopert, erre a Cowboys elviszi Lambet, az a WR-trió egészen hihetetlen lesz Dallasban. Nagyon BPA húzás, Lamb óriási steal itt. Az Eagles szurkolók meg sírhatnak.

Értékelés: A

(katonadani)

 

Kellemeset a hasznossal – BPA-húzás, ráadásul sikerült az Eaglesnek is keresztbe tenni.

Értékelés: A+

(Renningan)

 1/18 Miami Dolphins
 Austin Jackson
 OT, USC

Azt mondják, hogy egy egység erőssége abban rejlik, hogy a leggyengébb játékosa milyen szintet képvisel a ligában. Az egység gyengesége meg abban rejlik, hogy a legjobb játékosa milyen szintet képvisel a ligában, ez Miamiban Ereck Flowers – kell kommentálni? Ennek ellenére ez a pick szerintem reach, Jacksonnak még tanulnia kell, és nem igazán van olyan a depth charton, akitől ez összejöhet. Esetleg ha jönne Jason Peters, az javítaná az összképet.

Értékelés: C+

(chester)

A poszt oké, de mi a fenéért nem Josh Jones? Értem, hogy Jackson atletikus meg jók a méretei és még fiatal is, de egyelőre focizni nem nagyon tud.

Értékelés: C-

(katonadani)

 

A poszt jó, a játékos nem. Még Ruiz is sokkal jobb lett volna itt.

Értékelés: C

(Renningan)

 

 1/19 Las Vegas Raiders
 Damon Arnette
 CB, Ohio State

A tavalyi után mindenki várta, hogy itt lesz majd egy meglepetés Mayocktól, de ez még Ferrellt is űbereli. Nem kizárt, hogy a harmadik körös pickjével is kiválaszthatta volna, érthetetlen. Amennyiben Hall of Famer lesz, akkor küldök neki és Mayocknak egy bocsánatkérő képeslapot, de addig is:

Értékelés: F, ZS, WTF

(chester)

Ez nekem kicsit olyan, mint a Ferrell-pick tavaly, de hátrébb, kisebb volumenben. Egy korrekt játékos, relatíve magas padlóval, de szerintem minimális plafonnal. Nincs nagy lyuk a játékában, de semmiben sem igazán jó. És állítólag nem jött ki jól a pozíciós edzőivel sem. Nálam ez nagy reach.

Értékelés: D+

(katonadani)

 

Hiányposztra jött egy 2-3. körös védő, akiben nincs elit potenciál. Nagyon nem jött be a Raiders első köre.

Értékelés: D

(Renningan)

 1/20 Jacksonville Jaguars
 K'Lavon Chaisson
 Edge, LSU

Ngakoue nem marad a Jagsben, de ezzel egy hasonló stílusú játékossal lehet pótolni. Úgy gondolom itt megfelelő értéken van, a Jagsnek szokás szerint lehullik a BPA az első körben az utóbbi években.

Értékelés: B+

(chester)

Bejön, a Jaguars megint jó első napot hozott le, már csak a pályán kéne összeállnia a dolgoknak.

Értékelés: A-

(katonadani)

 

Csak nehogy a végén rajtuk maradjon Ngakoue. A következő napon nem ártana túladni rajta, jövő évi első kört aligha ad már érte bárki is.

Értékelés: A

(Renningan)

 

 1/21 Philadelphia Eagles
 Jalen Reagor
 WR, TCU

Oké, hogy nem én vagyok Jefferson legnagyobb rajongója, de azért Reagornál előbb húztam volna. Ennyire görcsösen ne kelljen már megtalálni a D-Jax klónt.

Értékelés: C+

(chester)

Eh. Értem, hogy Jefferson redundáns az Ertz-Goedert duó miatt, de akkor miért nem cserél fel a csapat Lambért, aki ráadásul meglepően sokat csúszott (oké, lehet nem akart senki lecserélni). Reagort nem szeretem, mert kontakt esetén teljesen elveszik, nem tud vele mit kezdeni, és a kezei is csak átlagosak. A pályát legalább majd megnyújtja, hogy több helye legyen a két tight endnek, de sok produktivitást nem várok tőle.

Értékelés: C-

(katonadani)

 

Ha az elmúlt 1-2 évet nézzük, Howie Rosemant egyre nehezebb a top GM-ek közé rakni. A mágiának annyi, nem tudom elképzelni, hogy egy mérgezett egérként rohangáló, középszerű kezekkel rendelkező elkapót ne lehetett volna a későbbi körökben is találni.

Értékelés: C-

(Renningan)

 

 1/22 Minnesota Vikings
 Justin Jefferson
 WR, LSU

BPA? Sokaknál lehet hogy az, elfogadom, én viszont ráhagytam volna a posztot a második körre. Kubiak rendszerébe nem lételem két potens elkapó, ellenben a védelemben több a megoldatlan probléma.

Értékelés: B

(chester)

Érdekes pick, mert alapvetően Jeffersont és Thielent is leginkább a slotban játszatnám, egyiknek viszont így mindenképp ki kell mennie a szélre, így nem gondolom a legjobb fitnek, de a legjobb WR, akár a legjobb játékos is volt a boardom, így azért nagy bajom sincs vele.

Értékelés: B

(katonadani)

 

Ugyanaz, mint a 49ersnél. Jefferson minőségi visszalépés Diggshez képest, nem is olyan jó fit, mindössze olcsóbb és kevesebbet hisztizik. Egy támadófalemberrel sokkal jobban jártak volna.

 

Értékelés: C+

(Renningan)

 

 1/23 TRADE Los Angeles Chargers (from Patriots)
 Kenneth Murray
 LB, Oklahoma
  • Patriots adja: 1/23
  • Chargers adja: 2/37 + 3/71

Needre jön, de LB nem ér annyit, hogy a ligaszinten 31. legrosszabb támadófalba így ne tudjon választani Telesco egy értelmes újoncot. A védelem szexi lett, de ez így túlságosan sokat ért a Chargersnek.

Értékelés: C

(chester)

Ha ez a Chargers eredeti pickje lenne, akkor tetszene, mert needre is jön és nagyon jó is lehet Murray, de nem gondolom, hogy fel kellett cserélni egy LB-ért. Inkább Josh Jonest vittem volna itt, az tetszett volna.

Értékelés: C+

(katonadani)

 

A pickek értéke hasszálra megegyezik, ennél nem lehet jobban kimatekozott cserét összehozni. Az más kérdés, hogy a védelem legértéktelenebb posztjára érdemes volt-e ennyit költeni, pláne hogy a támadófal romokban.

Értékelés: C-

(Renningan)

 

 1/24 New Orleans Saints
 Cesar Ruiz
 iOL, Michigan

A Saints legnagyobb needje a cap space, a csapat második legnagyobb cap hitjét pedig Larry Warford jelenti. Jövőre szabadügynök lenne, kivágásával $7,75 millió felszabadítható. És ezzel a pickkel meg is van a pótlása, a fal pedig továbbra is ligaelit maradhat.

Értékelés: B

(chester)

Nem számítottam rá, de tetszik. Igazi hiányposzt nem volt a csapatban szerintem, a fal pedig erősebb lett, ami sosem árt.

Értékelés: B+

(katonadani)

 

Némileg meglepő, de New Orleansben ezek szerint tudják, hogy a franchise irányító a legfontosabb.

Értékelés: B+

(Renningan)

 1/25 TRADE San Francisco 49ers
 Brandon Aiyuk
 WR, Arizona State
  • Vikings adja: 1/25
  • 49ers adja: 1/31 + 4/117 + 5/146

“Ilyen mély classban az ötödik körben is lehet találni elkapót a kezdőbe”. Na, ezért nem szabad hinni a nyilatkozatoknak. Amire annyira vágyott John Lynch, azt most beáldozta egy műtétből lábadozó elkapóért, ráadásul eggyel kevesebb pickje maradt. Nem tetszik, akkor sem ha needre jött, és ha Shanahan megcsinálja a következő fantasy szupersztárt.

Értékelés: C

(chester)

Furcsa, hogy felcserélt a 49ers pickek hiányában. Aiyuk személye is érdekes, de potenciál van benne, elkapás után parádés játékos, ezáltal pedig Shanahannek jó fit. Nem feltétlen őt vittem volna, de az is biztos, hogy mivel ide került, jobb játékos lesz, mint egy általános csapatnál vártam volna. Azt írtam hozzá draft előtt, hogy az elején kelleni fognak neki kierőszakolt targetek, mert fejlődésre szorul még a játéka, a 49ersnél ez mindenképp adott.

Értékelés: B-

(katonadani)

Az előző pick-kel meg lehetett volna oldani a WR-kérdést, ráadásul egy All-Pro szintű tehetséggel. Ehelyett jött egy második kalapos elkapó, akihez foghatóból egyrészt sok van, másrészt még a kevés pickből is fel kellett áldozni hozzá. Duplán mellé ment a csapat első köre.

Értékelés: C-

(Renningan)

 1/26 TRADE Green Bay Packers
 Jordan Love
 QB, Utah State
  • Dolphins adja: 1/26
  • Packers adja: 1/30 + 4/136

Értékelés: LINK

(chester)

Én annyira nem utálom egyébként ezt, mint Rodgers, a Packers szurkolók a legtöbben. Persze, én is a win now mód alapján draftoltam volna itt inkább, de Favre is ilyen idős volt, mikor jött Rodgers a “nyakára”, az meg eléggé bejött. Love-nak mindenképp kell még legalább egy, de jobb esetben két év tanulás, itt ez megvalósulhat. Oké, tegyük azt is hozzá, hogy én tartottam a szerkesztőségből legtöbbre Love-ot, de akkor is.

Értékelés: C

(katonadani)

 

Látom, ahogy a 49ers elleni NFC-döntőben Rodgers egymás után dobálja a jobbnál jobb passzokat a Richard Shermant megégető Love-nak. Ja nem. Tökéletesen megértem, ha Aaron Rodgers elárulva érzi magát. És még Love-ért fel is kellett cserélni.

Értékelés: F

(Renningan)

 1/27 Seattle Seahawks
 Jordyn Brooks
 LB, Texas Tech

A draft legnagyobb meglepetése, hogy John Schneider maradt a helyén. Az már nem meglepő, hogy ismét olyan játékost választott, akit senki nem látott jönni a Seahawksba, noha voltak kósza pletykák hogy becsúszhat első napra.

Értékelés: D

(chester)

Szokásos seahawksos pick, amit ilyenkor senki sem ért (és legtöbb esetben később sem).

Értékelés: D

(katonadani)

 

Egy újabb Rashaad Penny. De igaza van a Seahawksnak, a borzalmas támadófalra vagy a védőfalba nem kellenek steal játékosok, sokkal jobb egy őrületesen nagy reach egy telített és sokkal értéktelenebb pozícióra.

Értékelés: F

(Renningan)

 1/28 Baltimore Ravens
 Patrick Queen
 LB, LSU

Kicsit csalódott vagyok, de végülis teljesen valid pick, bőven BPA, nehéz belekötni.

Értékelés: A-

(chester)

Parádé. Kiment két rosszabb LB előtte és nagy hiányposztra is jön.

Értékelés: A+

(katonadani)

 

Van, amikor nem csinálsz semmit és minden összejön. Ez egy jó nap volt a Ravensnek.

Értékelés: A+

(Renningan)

 1/29 Tennessee Titans
 Isaiah Wilson
 OT, Georgia

Csak beigazolódtak azok az insider riportok, hogy a Titans a Georgia RT-jét nézte ki. Talán korai, de második körben még lehet cornerbacket találni.

Értékelés: B-

(chester)

A fit nagyon tetszik, egy robosztus tackle a jobb oldalra Conklin helyére, aki Henry előtt nyithatja majd az utat, de azért nagyon sokat kell még fejlődnie Wilsonnak, hogy igazán jó játékos legyen belőle.

Értékelés: C

(katonadani)

 

Korrekt pick, bár én inkább megtartottam volna Conklint.

Értékelés: B-

(Renningan)

 1/30 Miami Dolphins (from Packers)
 Noah Igbinoghene
 CB, Auburn

Ezt aligha vártuk. Mindig azt mondom, hogy sosem lehet elég sok CB a rosteren, hát a liga két legjobban fizetett cornere mellé jön egy elsőkörös tehetség is. Nem emiatt fogom lerontani a picket, szerintem ez reach.

Értékelés: C+

(chester)

Bírom Igbinoghene-t, nálam még csak nem is nagy reach, csak nem teljesen értem, mire kellett ő most Howard és Jones mellett. Oké, végülis kell három kezdő CB, de nem biztos, hogy az erőforrások legjobb elosztása a két legjobban fizetett, meg egy első körös corner.

Értékelés: B

(katonadani)

 

Ha Howardot elcseréli a Dolphins két első körért, akkor rendben, amúgy nagyon nem tetszik. Van egy Tuád, a csapatba még kell legalább kettő, de inkább három tehetséges támadófalember, elkapó sem ártana, lenne is elérhető ember, erre húzol egy CB3-t. Miért?

Értékelés: C-

(Renningan)

 1/31 Minnesota Vikings (from 49ers)
 Jeff Gladney
 CB, TCU

Vagy ő, vagy Johnson volt az, akit a Vikingshoz tippeltek. Úgy behúzni, hogy mellé szereztek két extra picket, ajándék.

Értékelés: A+

(chester)

A Vikings az első kör egyik nyertese, ez a pick nagyon bejön és Jefferson is rendben volt, két kiváló játékos érkezett.

Értékelés: A+

(katonadani)

 

Ennél kívánni sem lehetett volna jobbat, ez a húzás, pláne egy lecsere után még Jeffersont is kompenzálja.

Értékelés: A+

(Renningan)

 

 1/32 Kansas City Chiefs
 Clyde Edwards-Helaire
 RB, LSU

Összeállt a szuperoffense, de CB >>>> RB.

Értékelés: C

(chester)

Andy Reid végre megtalálta a Brian Westbrookját, ezt a Chiefs offense-t tényleg nem lehet majd megállítani, akkor meg kit érdekel a védelem? Oké, egy CB tényleg jobban elfért volna.

Értékelés: B

(katonadani)

Andy Reid megtanulja menedzselni az órát, akkor nem is lesz fent a védelem a pályán. A cél minden idők legjobb offense-e.

Értékelés: B

(Renningan)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!