Connect with us

Szabadügynök

Győztes csapaton ne változtass – Chiefs FA-értékelő

A Super Bowl-győztes csapatoknak rendszerint az a legnagyobb gondja az offseasonben, hogy a jóllakott lejáró szerződésű játékosait meg tudja tartani, mert azok a nagyobb pénz reményében kacsintgatnak a sok krafttal rendelkező csapatok irányába. A Chiefs ilyen szempontból szerencsés helyzetben volt, mert a fontosabb játékosai közül ezen a tavaszon még keveseknek járt le a szerződése.

 

Igazából egyetlen nagyobb feladata volt a Kansas Citynek, mégpedig hogy a védelem egyik legnagyobb sztárját, Chris Jonest a csapatnál tartsa. Egyelőre ahogy várni lehetett, a kiváló védőfalember megkapta a franchise taget és bár korábban lehetett olyan hangokat hallani, hogy elcserélné a gárda, a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy mindenképpen megtartanák és egy hosszútávú megállapodáson dolgoznak.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!