Connect with us

Hír

Ha nem kap hosszútávú szerződést, Prescott nem vesz részt a virtuális edzéseken

A Cowboys jövő héten megkezdheti virtuális holtszezon-programját, azonban a csapat irányítója, Dak Prescott nem fog ezen részt venni, ugyanis ahogy eddig is nyilvánvaló volt, hosszú távú szerződést szeretne – írja a PFT.

Alapvetően az első virtuális holdoutról van szó, habár ezt még nem szokás annak nevezni és óriási feneket sem szabad neki keríteni, hiszen önkéntes edzésekről beszélünk, tehát nem kötelező részt vennie ezeken Prescottnak, de persze azért egy franchise irányítónak szokás megjelenni (még ha jelen esetben csak virtuálisan is). Ráadásul jelenleg nem is a csapat alkalmazottja Prescott, hiszen nincs élő szerződése. A Cowboys rárakta a franchise taget, viszont az irányító még nem írta ezt alá.

A hosszú távú szerződés megkötésének határideje július 15, ezt követően fixen a franchise tag alatt kell játszania Prescottnak, illetve egy megnövelt pénzösszeget tartalmazó egyéves szerződést aláírhatnak, de ez kvázi sosem fordul elő (és ki is hagyhatja az évet a QB, de ez sem valószínű). Azt nem igazán tudni, hogyan is állnak a tárgyalások jelenleg, lehetett hallani pozitív és negatív hangokat is ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy Mike McCarthy főedzőnek fontos lenne, hogy irányítója részt vegyen az edzéseken a szezonra való felkészülés miatt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!