Connect with us

Érdekességek

Három csapat nagyon szeretne feljebb mozogni a drafton

Vannak csapatok (mint például a Lions vagy a Seahawks), amelyek nagyon szívesen hátramozognának pár helyet néhány extra pickért. Albert Breer információ szerint pedig van három olyan csapat, amelyik legalább ennyire szeretne felmozogni – bár a kínálat nem feltétlenül fog találkozni a kereslettel.

 

 

A Lions az 1/3-es picket árulja óriási erőkkel, de az állítólagos három csapat között nem szerepel sem a Dolphins, sem a Chargers, így nem kizárt, hogy az első hat helyen nem fog csere történni. Utána viszont beindulhat a nagyüzem, ugyanis az 1/14-es Buccaneers, az 1/15-ös Broncos és az 1/16-os Falcons is aktívan fontolgatja egy felcsere lehetőségét.

 

A Bucs elsősorban egy top támadófalemberért mozoghat fel, Tom Brady védelme prioritást élvez. A Broncos elsődleges célpontja egy elkapó lehet, a Falconsnál pedig gyakorlatilag bárki szóba jöhet. Igazán nagy durranásra egyébként pont utóbbitól számíthatunk.

 

Thomas Dimitroff, a Falcons GM-e korábban megjegyezte, benne van a pakliban, hogy felmozogjon a csapat az egyik top prospectért. Ő volt az, aki 2011-ben a gárda 27., 59. és 124. választási jogát, illetve a 2012-es draft 1. és 4. körös cetlijét beáldozva megszerezte a Browns 1/6-os pickjét, majd kiválasztotta az elkapó Julio Jonest. A 16. helyről villantani szinte már ujjgyakorlat lenne a számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!