Connect with us

Hír

Hivatalosan is verseny lesz a Bears kezdőirányító posztjáért

Ryan Pace, a Bears general managere a szezon után azt nyilatkozta, hogy Mitch Trubisky lesz a kezdő a 2020-as szezonban is. Azóta viszont a csapat cserélt Nick Folesért, most pedig rendesen megváltozott a GM nyilvános álláspontja.

Nick Foles megszerzésével pontosan az a helyzet, amiről a kezdetektől beszéltünk – versenyhelyzetet akarunk teremteni. Mindkét játékossal beszéltünk és nyílt verseny lesz köztük.

– mondta Pace, via a Bears hivatalos twitter fiókja.

Matt Nagy főedző hozátette, hogy azt akarják csinálni, ami a legjobb a csapatnak, illetve elmondta, hogy Trubisky várja ezt a helyzetet és izgatott ennek kapcsán, ami kicsit meglepő, hiszen sokan megkérdőjelezték már a versenyszellemét, például amikor minden tévét kikapcsoltatott a Bears létesítményeiben, hogy ne kelljen a róla szóló kritikákat hallgatnia.

Ha tényleg igazi verseny lesz a QB-k közt, akkor Trubisky könnyen a padon találhatja magát, hiszen még ha Nick Foles sem egy igazi franchise irányító, mégis többet tett már le az asztalra fiatal vetélytársánál, ráadásul Matt Nagy rendszerét is ismeri, hiszen együtt dolgoztak Kansas Cityben.

A Bearsnek egyébként hamarosan döntenie kell Trubisky ötödik éves opciójáról 2021-re (ami sérülés esetére teljesen garantált), ezt a kérdést viszont egyelőre kerülik a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!