Connect with us

Szabadügynök

Ismét egy új remény – Browns FA-értékelő

Új év, új remény a Cleveland Browns szurkolóinak. A drukkerek megszokhatták már, hogy új general managerbe és új főedzőbe kell fektetniük a bizalmukat évről évre, nincs ez most sem másképp. Ez pedig ismét azzal járt, hogy fel kellett forgatni a gárdát az aktuális fejesek elképzelései szerint. 

Távozók

A legnagyobb felfordulás linebacker és safety poszton valósult meg, hiszen kvázi az összes nem újonc szerződésen lévő játékos lapátra került. A védelem közepén Schobertet nem igazolta vissza a gárda, Kirksey-t pedig kivágták. Szerintem ez hiba, még ha bíznak is a tavaly draftolt Wilsonban és Takitakiban, azért utóbbi szinte csak a speciális egységben mutatta meg képességeit, Wilson pedig elég inkonzisztens volt. Én Schobertet mindenképp megpróbáltam volna megtartani (bár elég nagy szerződést kapott a Jaguarstól, azzal tényleg nem kellett feltétlen versenyezni), vagy akkor legalább Kirksey-t, aki egészségesen azért jó képességű játékos (még ha nem is nagyon volt egészséges az utóbbi időben).

A safety-sor is kiürült, lelépett Randall, Burnett, Murray és Burris, közülük leginkább Randallért kár, őt érdemes lett volna megtartani, főleg olyan alacsony összegért, amiért a Raidershöz aláírt.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!