Connect with us

Hír

James Develin visszavonul

James Develin, a Patriots már-már legendás fullbackje egészségügyi okokból bejelentette visszavonulását. A döntésével 1,25 millió dollár szabadult fel a csapat fizetési sapkájában.

 

Develin 2010-ben draftolatlanul került a ligába, két évig volt a Bengals gyakorlócsapatában. 2012-ben figyelt fel rá a Patriots, de csak 1 meccsen kapott szerepet. Egy évvel később pedig már kvázi kezdőnek számított és a 2018-as szezonnal bezárólag minden meccsen pályára lépett. Tavaly sérülés miatt csak két meccsen volt bevethető.

 

Karrierje során 15 futásból 26 yardot és öt TD-t szerzett, illetve volt 31 elkapása 222 yardért. Háromszor lett bajnok, 2007-ben pedig a Pro Bowlba is beválasztották.

 

James Develin a valaha volt egyik legmegbecsültebb és leginkább tisztelt játékos, akivel együtt dolgoztunk. Egy végtelenül önzetlen és megbízható ember, aki olyan hatással volt a csapatra, hogy amikor minden meccsen pályára tudott lépni, akkor ötből háromszor bajnokok lettünk. Bármelyik csapat szerencsésnek érezné magát egy Develin-típusú játékossal, de az igazság az, hogy ő egy igazi ritkaság, és rendkívül szerencsések vagyunk, hogy Patrióta volt

– búcsúzott a fullbacktől Bill Belichick.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!