Connect with us

Hír

Jerry Jeudyra fáj a Broncos foga?

A Denver Broncos egyik nagy hiányposztja az elkapó az idei draft előtt, hiszen Courtland Sutton ugyan zseniális, mellette viszont nincs senki használható WR a csapatban, így a legtöbbek várakozása szerint az első körben érkezhet elkapó Denverbe.

Sokan Henry Ruggst vízionálták a Broncosba, ugyanis a szélvészgyors játékos tökéletes kiegészítője lenne a nagyobb darab Suttonnak. Woody Paige (Colorado Springs Gazette) viszont arról számol be, hogy a Broncos inkább Jerry Jeudyt célozná meg, aki egyébként szintén jól illene Sutton mellé és kiváló útvonalfutásának köszönhetően tiszta célpontot tudna jelenteni a fiatal Drew Locknak.

Minden bizonnyal mind Ruggsért, mint Jeudyért fel kellene cserélnie a Broncosnak, a saját 1/15-ös helyükön maradva könnyen lehet, hogy hoppon maradnának és a top3-ból egyik WR sem maradna már bent. Így bizony fel kell menni minél magasabbra, de legalább a Raiders (1/12) elé. Célpont lehet akár a Panthers (1/7), akár a Cardinals (1/8), akár a Jaguars (1/9), akár a Browns (1/10), akár a Jets (1/11) is, mindegyik gárdáról lehetett már hallani, hogy lefelé mozogna a játékosbörzén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!