Connect with us

Szabadügynök

Jöhet bárki, pénz nem számít – Dolphins FA-értékelő

A Miami Dolphins tavaly mindenkit meglepett, és a szezon végén nemhogy az 1/1-es pickről lemaradt, de még a bottom 5-be is csak épphogy sikerült becsúszni. Ez egy kisebb csoda (Fitzmagic), a keret ugyanis még mindig az egyik, ha nem a legrosszabb a ligában, így a világ minden pénzének birtokában komoly piacra lehetett számítani. Kár, hogy a rengeteg lehetőség teljesen összezavarta a franchise-t.

 

Mivel a Dolphins minden kicsit is értékes játékosát elcserélte a 2019-es szezon előtt/közben, így nem meglepő, hogy nem lett hosszú a távozók listája (legalábbis az olyan játékosoké, akik még kaphatnak munkát a ligában). A lejáró szerződésű saját FA-k közül egyetlen említésre méltó sincs, így mindössze két kivágott embert kell megemlítenünk:

 

 

Daniel Kilgore a csapat legjobb támadófalembere volt tavaly – pontosabban az egyetlen jó falembere. A kórtörténete és a kora (32 éves) miatt azonban abszolút feláldozható volt, 4 milliót spórolt rajta a csapat. Reshad Jonest pedig már tavaly is megpróbálta elcserélni a csapat, de mivel a magas fizetése miatt senkinek nem kellett, kivágni pedig nem lehetett, így csak most sikerült megszabadulni tőle – a lépéssel 7,54 millió dollárt szabadított fel a Dolphins.

 

A legfontosabb érkezők/maradók

 

Az elküldött játékosokkal együtt a Dolphinsnak közel 100 millió dollárnyi cap space-e volt a piac nyitása előtt. Ennyiből bárkit meg lehetett volna szerezni, és lelke rajta, a Dolphins meg is próbálta: aki szembe jött, ahhoz hozzávágott egy zsíros szerződést.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!