Connect with us

Hír

Két játékosát is elküldte a Seahawks – kell a pénz Griffenre/Clowney-ra?

Mozgalmasan telt a kedd este Seattle-ben: a csapat kivágta a tight end Ed Dicksont és a safety Tedric Thompsont. Ezzel a két lépéssel 5,1 millió dollárt spórolt a csapat, így pedig már bőven van elég pénz Jadeveon Clowney vagy Everson Griffen leigazolására.

 

 

Greg Olsen megszerzése után Dickson fölöslegessé vált, nem mintha eddig olyan sok haszon lett volna belőle. A veterán tight end 2018 óta a Seahawks tagja, két év alatt összesen 22 meccset hagyott ki és mindössze 12 elkapást jegyzett. Ami pedig Tedric Thompsont illeti: a csapat megpróbálta elcserélni, de nem volt iránta érdeklődő, így más megoldás híján kivágta a gárda.

 

A Seahawksnak így jelenleg 16 millió dollárnyi szabad helye van a sapka alatt, ami elég egy top pass rusherre. A hírek szerint a csapat szeretné visszahozni Jadeveon Clowney-t, de ha ez nem jön össze, akkor Everson Griffen a fő jelölt. Utóbbi egyébként a legfrissebb hírek szerint (via Chris Tomasson) szívesen játszana Seattle-ben, mivel így újra együtt dolgozhatna korábbi egyetemi edzőjével, Pete Carroll-lal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!