Connect with us

Hír

Leonard Williams franchise taggel játszhatja végig a szezont

Nem haladnak jól a tárgyalások Leonard Williams és a Giants között. Emiatt Dave Gettleman legutóbbi nyilatkozatában arra célzott, hogy a védőfalember franchise tag alatt játszhatja végig a szezont.

 

 

Egyelőre nagyon nem jött be a Williams-üzlet a Giantsnek. A korábbi első körös védő egy 3. és egy 5. körért cserébe érkezett a Jetstől még a tavalyi szezon közepén, de nem váltotta meg világot, nyolc meccsen csak fél sackje volt. Ennek ellenére kifejezetten jó pozícióban van, hisz a Giantsn nem nagyon engedheti meg magának, hogy ennyi picket feláldozva csak úgy hagyja elmenni.

 

A csapat végül (jobb híján) franchise taget tett Williamsre a piac nyitása előtt, amivel 16,1 millió dollárt kereshet. Ez bőven több, mint amennyit a védőfalember ér (10-12 millió), őt azonban ez természetesen nem bosszantja és állítólag évi 15 millió dolláros szerződést szeretne.

 

A Giantsnek még 17 millió dollárja van a sapka alatt, jövőre 72 milliója lesz, anyagilag tehát nincs akadálya a hosszabbításnak (szakmailag már annál inkább).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!