Connect with us

Hír

Matt LaFleurnak elege van Rodgers viselkedéséből, nevelő célzattal érkezett Love

Sokáig lesz még téma a Packers 2020-as draftja: a csapat meg sem próbálta kielégíteni Aaron Rodgers igényeit, sőt még egy első körös utódot is hozott mellé. Bob McGinn, az egyik leghitelesebb Packers-insider (38 éve követi a csapatot) az Athleticnek adott interjújában azt mondta, minderre azért volt szükség, mert a főedző Matt LaFleurnak elege van Rodgers viselkedéséből.

 

 

Úgy érzem, hogy LaFleurnak egyszerűen elege lett Rodgers passzív-agresszív viselkedéséből, pláne egy 13-3-as szezon után. Az irányítót már tavaly is bonyolult volt edzeni és még-bonyolultabb lenne akkor, ha a Packers offense tényleg futásközpontúvá válna. Amennyiben LaFleur véghez akarja vinni az elképzeléseit, akkor semmi szüksége nincs egy akadékoskodó Rodgersre, egy első körös irányítóval pedig befolyást szerezhet fölötte

 

– mondta McGinn.

 

A tavalyi NFC-döntős szezon LaFleurnak ad igazat, ugyanakkor megvan ebben a kockázat, soha nem jó dolog összeveszni a franchise irányítóval, pláne hogy két évig gyakorlatilag lehetetlen elküldeni. Ha nem jön be a terve, aligha lehet majd a semmi segítséget nem kapó Rodgersre fogni a gyenge szezont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!