Connect with us

Hír

Még két szezonra tervez Shady McCoy

Bő egy hónapja azt mondta LeSean McCoy, hogy nem fog visszatérni a Chiefs csapatához, de nem akarja szögre akasztani a sisakot, játszani akar 2020-ban is! Egyelőre azonban nincs még csapata a futónak, ő viszont úgy gondolja, valaki esélyt fog neki adni 12. szezonjában is.

Van egy pár csapat, amit kinéztem, de még a megfelelő pillanatra várok. Nehéz ez a helyzet, mert nincsenek vizitek, a csapatoknál nincsenek edzések. Én azt tudom kontrollálni, hogy jó döntést hozzak, jó offense-be kerüljek. Egy győztes franchise-hoz akarok kerülni, ahol helyben vannak a megfelelő puzzle darabok. Vagy közvetlenül a draft előtt, vagy csak a draft után fogok aláírni valakihez.

– mondta McCoy a Serius XM NFL Radiónak.

McCoy azt is elmondta, hogy még két évet akar focizni, és a teste egyelőre rendben van, szóval amíg ez így marad, addig nem akar visszavonulni. Tavaly 13 meccsre lett nevezve, de összesen 295 snapet kapott csak az offense-ben, bár ebből 129-szer meg is kapta a labdát. A rájátszásban mindössze egy snapje volt, a konferenciadöntőn és a Super Bowlban pedig inaktív volt.

McCoy már túl vagy karrierje zenitjén, de a 2010-es évek álomcsapatába beválasztották.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!