Connect with us

Szabadügynök

Még nem késő kivágni a vezetőséget – Jaguars FA-értékelő

Ritka jelenségnek lehetünk szemtanúi: a Jacksonville Jaguars úgy kezdett teljes rebuildbe, hogy mindenki a helyén maradt azok közül, akik az előző keretet tönkre tették. A főedző Doug Marrone 2016-, a GM David Caldwell 2013 óta rontja a levegőt Jacksonville-ben, de Shahid Khan tulajdonos végtelenül türelmes, így jó úton halad a csapat még 3-4 évnyi mélyrepülés felé.

 

Teljesen abszurd az, ami a Jaguarsnál folyik. Képzeljük el, hogy felbérelünk két mestert, hogy építsen nekünk egy szép házat: az alapot még sikerül is összehozni, de mivel évek alatt nem tudtak két egymással merőlegesen érintkező falat felhúzni, így végül összedőlt a ház. Ezek után logikus lépés lenne, hogy a két hozzá nem értőt elküldjük és keresünk olyanokat, akik talán értenek hozzá. Ehhez képest a Jaxnél nemcsak, hogy nem küldték el az elmúlt évek kudarcaiért felelősöket, de még a dózerolás is rájuk bízták, hogy majd nulláról, második nekifutásra biztos sikerül.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!