Connect with us

Érdekességek

Melyik elkapó kel el először? Vegasban sem tudják megjósolni

Nagyon érdekes és nehéz kérdés, hogy mi lesz az elkapók sorsa az idei drafton. A három legnagyobb név Jerry Jeudy, CeeDee Lamb és Henry Ruggs, minden bizonnyal ők hárman a többiek előtt kelnek majd el. Ember legyen viszont a talpán, aki magabiztosan meg tudja jósolni, hogy melyikük fog először elkelni.

Vegasban sem tudnak dönteni, az MGM fogadóirodánál Jeudy és Lamb ugyanakkora oddsszal rendelkezik, mindkettőnél 100 dollár tét esetén 110 dollárt nyerhetünk, ha igazunk lesz. Ruggsra már magasabb az odds, 100 dollár tét esetén 325 dollárt nyerhetünk, ha a szélvészgyors elkapót választják ki elsőként.

A jó eséllyel negyedikként elkelő Justin Jeffersonra +8.000 az odds, ha esetleg mégis elsőként választanák ki, a Denzel Mims, Jalen Reagor, Tee Higgins, Laviska Shenault, Brandon Aiyuk ötösre pedig +10.000 az odds, tehát 100 dollár tét esetén 10.000 dollárt vihetünk haza.

(Én személy szerint Ruggsra fogadtam, figyelembe véve a lehetséges nyereményeket, és egyáltalán nem lepne meg, ha ő kelne el elsőként.)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!