Connect with us

Szabadügynök

Mindent egy lapra feltéve 2020-ban – Colts FA-értékelő

Nem várt fordulatot vett a Colts idei szabadügynök piaci tevékenysége. A Ballard-éra kezdete óta először komoly erősítés érkezett az FA-ról, és nem csak a dollármilliókat, hanem a draftcetliket sem sajnálta a general manager. 2020-ban mindent egy lapra tesz fel az indianapolisi franchise, hogy Philip Rivers érkezésének köszönhetően egy hosszú menetelésbe kezdjen a szezon során. Nézzük, hogyan költöttek el több, mint 60 millió dollárt két hét alatt!

Legfontosabb távozók

Azt már az FA-kitekintő cikkünkben is említettem, hogy Castonzo kivételével nincs más nagyon fontos lejáró szerződésű játékos a Csikóknál. Ennek köszönhetően nem sokan kaptak új szerződést, ellenben volt egy kisebb meglepetésnek nevezhető szerződésbontás is.

Pierre Desir távozására azért jó páran felkapták a fejüket, hiszen a secondary fontos tagja volt a cornerback az elmúlt két szezonban. A remek 2018-as szezon után 2019-ben sérülés és formahanyatlás is hátráltatta. A tavalyi három évre szóló $25 milliós szerződése ért véget márciusban, aminek következtében a csapat közel hét millió amerikai valutát szabadított fel.

Margus Hunt a védőfalban az utóbbi években szintén kezdőként kapott lehetőséget. Az elmúlt évben azonban pont a front 7 lett megerősítve a draftról és a piacról is. Ennek következtében az észt származású játékos létszámfelettivé vált, ezért el is küldte a csapat.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások