Connect with us

Hír

Nagyon félnek a csapatok a drafttól

A történelem során először teljesen virtuális lesz a draft, ez pedig többekben aggodalmat szül. Sokan félnek attól, hogy meg fogják hackelni a Zoom videókonferenciáikat, így a riválisok értékes információk birtokába juthatnak. Ilyen John Harbaugh is, a Ravens főedzője, aki egy konferenciahívásban beszélt erről.

Igen, nagyon aggasztó. Bármikor, amikor olvasok valamit a Zoom problémáiról a Wall Street Jorunalban vagy a New York Timesban, akkor egyből elküldöm az IT-részlegnek, de ők megnyugtatnak, hogy mindent megtesznek, ami emberileg lehetséges.

Meglátjuk, mi lesz. Nagyon nem szeretném, ha a rivális edzők megszereznék a playbookunkat, vagy hozzáférnének a draft meetingjeinkhez. Jó lenne, ha ezt el tudnánk kerülni

– mondta Harbaugh, via Baltimore Sun.

Eric DeCosta general manager ellenben azzal viccelődött, hogy sokkal inkább megbízik a Zoomban, mint mondjuk abban, hogy Ozzie Newsome (Executive Vice President), Steve Bisciotti (tulajdonos) vagy Dick Cass (elnök) nem hagyja véletlenül a kocsiban az első ülésen őrizetlenül a draft board másolatát.

Egyébként nem Harbaugh az egyetlen, aki aggódik, Dianna Russini információi szerint nagyon sok edző paranoiás ezzel kapcsolatban. És egyébként is nagyon félnek a csapatok az egész drafttól az információhiány miatt, Jason Reid arról tweetelt, hogy sokan aggódnak, hogy teljesen el fogják szúrni az idei játékosbörzét. Manish Metha pedig arról számol be, hogy a Steelers general managere, Kevin Colbert azt javasolta az NFL-nek, hogy három körrel hosszabbítsák meg a draftot, hogy kisebb legyen a hibázási lehetőség.

Szakértők szerint a csapatok nem fogják megkockáztatni a sérült játékosok draftolását, mert félnek a hibázástól, így ők nagyot csúszhatnak és jó eséllyel a valaha volt legjobb draftolatlan class lehet az idei.

Tom Pelissero információi szerint egyébként az NFL szervezni fog több rendszertesztet és egy mock draftot is mind a 32 csapattal, amint mindenki készen áll erre technikailag.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!