Connect with us

Hír

Négy év után tér vissza Aldon Smith, a Cowboys adott neki szerződést

Aldon Smith 2015 óta nem játszott az NFL-ben, a Cowboys viszont most ad a 30 éves pass rushernek egy esélyt – írja Jay Glazer. A problémás múltú játékos egy évre $2 millióért ír alá, emellett még $2 milliót kereshet sackekkel kapcsolatos ösztönzők révén. Lesz ismerős arc számára a Cowboys edzői stábjában, hiszen Jim Tomsula a 49ersnél is a pozíciós edzője volt.

Jerry Jones gyakran ad második, vagy épp sokadik esélyt játékosoknak, több-kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel. Aldon Smith egyébként még hivatalosan nem is játszhat az NFL-ben, hiszen folyamatban van a kérelme ezzel kapcsolatban, a szerződése pedig majd csak akkor indul, ha ez megtörtént – a várakozások szerint meg is fog, Glazer információi szerint Smith “tiszta és józan”.

Smith rendkívül tehetséges pass rusher volt, első 32 meccsén 33,5 sacket, első 42 meccsén pedig 43 sacket jegyzett, miután a 49ers az 1/7-es pickkel kiválasztotta a 2011-es drafton. Utána viszont elkezdődtek a problémák, sorozatban jöttek az eltiltások tiltott szerek használata miatt, legutóbb pedig egy “hit-and-run”, ittas vezetés, vandalizmus kombó miatt meszelték el.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!