Connect with us

Draft

Nem most lett igazán elrontva – Texans draftértékelő

A Texans az utóbbi időben sokat szerepelt a médiában, mert Bill O’Brien munkásságának köszönhetően célkeresztbe került a gárda. Az elmúlt egy év történései miatt kevés választása volt a csapatnak, de nem is igazán sikerült ezeket jól felhasználni.

 

Az első körben nem volt jelenése a csapatnak, mert a Laremy Tunsil trade keretében a Miaminál volt a választási joguk, így érdemes azt megvizsgálni, hogy Tunsil mennyire vált be a csapatnál, illetve mit tudtak volna kezdeni az első körrel. A veterán tackle kétségtelenül nagy erősítés a csapat számára, de annyit nem ért, amennyit a Texans adott érte. Valamint pont a draft előtt kapta meg minden idők legnagyobb tackle fizetését, évi 22 millió dollárt, ami 4 millió dollárral volt több, mint az eddig legtöbbet kereső játékosé a posztján. Ezek fényében nem igazán lehet jelesre értékelni ezt a trade-t. Az első körben egyébként a top takcle-ök már kimentek mire a Texans pickje következett volna, de bőven volt még kezdő szintű játékos a boardon. Ezt összegezve azzal, hogy jövőre nem lesz első két köre a Texansnak, ismét megállapítható, hogy túl sokat fizetett a Miaminak.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások