Connect with us

Hír

Nem valószínű, hogy Clowney visszatér a Seahawkshoz

Jadeveon Clowney továbbra sem talált magának csapatot, de eddig arról szóltak a hírek, hogy a Seahawks nagyon szívesen visszaigazolná. Az NFL Networkös Mike Garafolo viszont úgy tudja, hogy a Seahawks-Clowney házasság esélye a nullához közelít.

 

 

Clowney jelenleg messze a legjobb elérhető játékos a piacon, ennek ellenére olyannyira nem volt piaca, hogy már a 20-22 milliós fizetési igényét is elengedte, a hírek szerint 17-18 millió dollárért is hajlandó lenne aláírni. Úgy néz ki, a Seahawks még ezt az árat is sokallja, így kihúzhatjuk a csapatot a potenciális kérők listájáról.

 

A Seattlem mellett még a Titans, a Browns és a Jets neve merült fel a pass rusherrel kapcsolatban. Utóbbiak közül messze a Brownsnak van a legtöbb cap space-e 43 millió dollárral, ami Olivier Vernon elküldésével még tovább növelhető. Ha most favoritot kellene mondani Clowney megszerzésére, akkor a Browns lenne az.

 

A Seahawks pedig a B, C és D tervei felé veszi az irányt Garafolo szerint, korábbi hírek alapján ez akár Everson Griffent is jelentheti.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!