Connect with us

Hír

Összejöhet a Vikings-OBJ házasság?

Odell Beckhammel kapcsolatban már korábban is többször felmerült, hogy elcserélné a Browns, tegnap pedig felrobbant a Twitter, miután  Marc Malusis (WFAN) azt állította: a Vikings előrehaladott tárgyalásokat folytat a clevelandi gárdával. A csapatokhoz közeli források a hírt azóta már cáfolták, de egyáltalán nem lenne meglepő, ha végül megvalósulna a dolog.

 

 

Az elképzelésben ugyanis van ráció. A Vikingsnak Stefon Diggs elcserélése után hiányposzt lett a WR, drafttőkéje is van hozzá, a Browns pedig szabadulna Beckhamtől (bár az kérdés, hogy a hisztiző Diggs helyett mire még egy hasonló mentalitású játékos). A problémát a WR fizetése és az ellenérték jelenti, bár ez sem áthidalhatatlan.

 

Beckhamért többek között egy első és egy harmadik körös picket adott a Browns, így ennél sokkal olcsóbban aligha válna meg tőle. A Vikingsnak pedig nem érdeke beáldozni egy első kört, ráadásul OBJ 14,25 millió dollárt keresne idén, ami jelenleg nem fér bele a Minnesotának (ezt ugyan egy új szerződéssel könnyen orvosolni lehet, de nem biztos, hogy jó ötlet garantált tartalmakat adni Beckhamnek).

 

Egy második kör és Anthony Harris játékjoga viszont már korrekt ellenértéknek tűnik. Harris elcserélésével 11 milliót spórolna a Vikings, így OBJ fizetése beleférne a capbe. Browsnál pedig egyrészt nagy need a safety, tehát hiányposztra érkezne prémium játékos, másrészt az elkapó után felszabadult pénzből úgy tudna hosszabbítani Harrisszel, hogy a jelenlegi 40 milliós cap space-e még akár nőhet is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!