Connect with us

Hír

Stephen Gostkowski még játszani szeretne

Stephen Gostkowskitól 14 év után köszönt el a New England Patriots. A 36 éves korára némileg megkopó rúgó ugyanakkor nem tervezi befejni a pályafutását.

 

 

Nem állok készen a befejezésre, még játszani szeretnék. Jól érzem magam és ez napról napra javul. Tudom, hogy a jelenlegi helyzet miatt nehéz lesz megmutatni a csapatoknak, hogy mire vagyok képes, de nincs okom aggódni. Időm van bőven

 

– mondta a rúgó az NBC-nek.

 

Gostkowski 4. körös volt 2006-ban, egész eddigi karrierjét a Patriotsban töltötte. Sokáig a liga top 3 rúgója közé tartozott, beválasztották a 2010-es évek álomcsapatába is, háromszoros All-Pro és háromszoros Super Bowl győztes. Karrierje során 87,4 százalékos pontossággal rúgta a mezőnygólokat, az extrákat pedig 98,3 százalékos hatékonysággal értékesítette, bár az elmúlt években egyre többször hibázott, tavaly ráadásul csak négy meccsen játszott sérülés miatt.

 

Valamelyik csapattól biztos, hogy fog esélyt kapni a bizonyításra, de meglepő lenne, ha az edzőtáborok előtt kapna szerződést (a koronavírustól függetlenül).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!