Connect with us

Szabadügynök

Sutba az óvatossággal – Titans FA-értékelő

A Titans tavaly megismételte a Jaguars 2017-es szezonját és szinte a semmiből AFC-döntőbe jutott. Úgy néz ki, hogy a csoportrivális hibáit is megpróbálja leutánozni a csapat – nem ártott volna némi óvatosság.

 

A Titans helyzete volt az egyik legnehezebb az egész ligában. A tavaly remeklő gárda három kulcsemberének is lejárt a szerződése: az irányító Ryan Tannehill, a futó Derrick Henry és a right tackle Jack Conklin is szabadügynökké vált volna, ha nem csinál semmit a gárda. A triót megtartani szinte lehetelen volt, még 50 millió dollárnyi cap space-szel együtt is, így már csak az volt a kérdés, kit áldoz be a franchise.

 

Tannehill már csak a posztja miatt is biztos pontnak tűnt, de én nagyon reménykedtem benne, hogy a csapat inkább a támadófalra költ el 10+ milliót, mintsem egy viszonylag könnyen pórolható, elkapásokban nem is nagyon használható futóra. A Titans viszont felült a hype-ra, így Jack Conklint meg sem próbálta megtartani, pedig végül csak 14 millió dollárért írt alá a Brownshoz. Nagy kár érte, a tavalyi csapat legnagyobb erőssége a támadófal volt.

 

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!