Connect with us

Hír

Taysom Hillnek nem adott senki ajánlatot, így marad a Saintsben

Szinte garantált volt, hogy Taysom Hill maradni fog még egy évet a New Orleans Saints csapatában, amikor Sean Paytonék első körös tendert raktak a mindenes játékosra múlt hónapban. Ez így is lett, ugyanis senki nem adott ajánlatot a pénteki határidő előtt a hivatalosan irányító poszton játszó Hillnek.

Aki erre vetemedett volna, az kockáztatta volna az első körös választási jogát, ugyanis ha a Saints nem adta volna meg ugyanazokat a feltételeket Hillnek, akkor a “vevő” átadta volna első körös pickjét a New Orleans-i csapatnak. Ez viszont nem történt meg, így Hill marad a Saintsben és 2020-ban $4,641 milliót kereshet majd.

Hill viszont kinyilvánította, hogy nem fogja aláírni még egy jó ideig a tenderét, azonban ennek ellenére is ott lesz a csapat virtuális edzésprogramján a következő hetekben. Ezt egyébként úgy teheti meg annak ellenére, hogy hivatalosan nincs szerződése a Saintsszel, hogy a felek aláírnak egy úgynevezett “letter of protectiont”, amiben az áll, hogy Hill akkor is megkapja a pénzét, ha esetleg súlyos sérülést szenvedne az edzések alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!