Connect with us

Prémium cikkek

Temple of the Dog – Panthers FA-Értékelő

Matt Rhule érkezésével futballreformot vártam a Pantherstől, emiatt elfelejtettük, hogy egy rebuild vette kezdetét Charlotte-ban. Az pedig sosem a nagy durranásokkal kezdődik.

Egy új kezdet

Rengeteg játékos távozott a tavalyi csapatból, így egyáltalán nem túlzás a címadás. Ron Riverát még az előző szezon vége előtt menesztve lett, Luke Kuechly visszavonult, Greg Olsen, Dontari Poe, Eric Reid és Cam Newton a kivágás, Trai Turner pedig a csere sorsára jutott, továbbá mindössze egy korlátlan szabadügynök tért vissza a nem rövid listáról. Brutális átalakulás, de minden rebuild így kezdődik.

Ami a lejáró szerződésű játékosokat illeti, kicsit félve jósoltam a kitekintőben azt, hogy alig fognak újraigazolni embert, de végül így lett – ráadásul az az egy resign elég jól sült el. Ez persze azzal járt, hogy a védelem nagy része távozott, óriási lyukat hagyva a rosteren. Távozott Gerald McCoy, Mario Addison, Bruce Irvin és Vernon Butler a védőfalból, illetve James Bradberry a secondaryből, a kivágott és visszavonult játékosokkal együtt ez összesen 7 fő, és még ott vannak azok, akik egyelőre csapat nélkül várnak szerződésre. A támadók közül talán Greg Van Roten az egyetlen fájó pont, hiszen korrekt szezont zárt tavaly, és nem is lett volna drága újraigazolni, de mást hozott a csapat a helyére.

Egyedül Tre Boston kapott szerződést, de az parádésra sikeredett, évi 6 millióért megtartani számomra meglepő volt a piac safety kínálatát látva.

Tisztázzunk pár dolgot

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!