Connect with us

Hír

Több játékosát és mindkét elsőkörös választási jogát is árulja a 49ers

A 49ers tavaly igazolta le óriási pénzért Dee Fordot és Kwon Alexandert, most a fizetési sapka miatt mégis szabadulna tőlük, állítja Michael Lombardi. A Ford-Alexander duó mellett a safety Jaquiski Tartt is mozdítható, a csapat várja értük a csereajánlatokat. Ezen kívül John Lynch azt is elmondta az ESPN-nek, hogy Marquise Goodwin elcserélésén is dolgoznak, ezen a fronton többször is közel jártak már egy üzlethez. Végül, de nem utolsó sorban a general manager azt is megszellőztette, hogy mindkét elsőkörös választási joga eladó a csapatnak és megfelelő ajánlat esetén hátracserélne.

 

 

Ford tavaly egy 2. körös pickért került a Chiefstől San Franciscóba, majd kapott egy 5 éves, 85 millió dolláros szerződést. Nem is játszott rosszul, amikor pályára került, csakhogy sérülések miatt mindössze 11 mérkőzésen volt bevethető. Hasonló volt a helyzet Alexanderrel is, aki tavaly 4 évre 54 millió dollárért írt alá, de szintén sérülések miatt csak nyolc alapszakaszmeccsen játszott. Tarttot sem kímélték a különböző nyavalyák, tavaly négy meccsről hiányzott.

 

Ford elcserélése nem jelentene problémát, 9,5 milliót lehetne rajta spórolni, míg Tartton 4,5 millió dollárt (igaz, a safetyt ki is vághatja a csapat, ugyanúgy jár pénzügyileg). Alexander elcserélése viszont már elég macerás: mindössze 4,5 milliót foglal idén a capből, egy kivágás vagy csere esetén pedig ez a szám 13,5 millióra nőne. Őt egyelőre olcsóbb a rosteren tartani.

 

Goodwin elcserélésével $3,6 milliót szabadítana fel a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!