Connect with us

Hír

Vegas kárpótlást kaphat az elmaradt draft-eseményért, hamarosan jön a 2020-as menetrend

Tegnap a tulajdonosok megszavazták a 14 csapatos rájátszást, ami kétségtelenül a nap legfontosabb híre volt. Ugyanakkor ezen kívül is történtek kisebb-nagyobb bejelentések, ezeket gyűjtöttük most össze.

 

  • A koronavírus miatt az NFL gyakorlatilag home office-t rendelt el, ami még az online draftot is megnehezíti, hisz soha nem árt, ha egy-egy döntés előtt a GM tud egyeztetni az edzőkkel/tulajokkal. Ezért a liga úgy döntött, hogy minden csapatnak engedélyez egy mini war roomot: maximum 10 ember lehet a kijelölt helyiségben, és mindenkinek kötelező legalább két méter távolságot tartania a másiktól.
  • Mivel a koronavírus miatt Vegas nem tarthat egy óriási draft-eseményt, így a liga azt fontolgatja, hogy kárpótlás gyanánt a város láthatná vendégül a 2022-es draftot (a 2021-es Clevelandé, a 2023-as pedig Kansas Cityé).
  • Kiderült továbbá, hogy a 2020-as szezon menetrendjét jó eséllyel a draft után, de legkésőbb május 9-e előtt nyilvánosságra hozza majd az NFL. Eddig a draft előtt körülbelül egy héttel hirdették ki a menetrendet.
  • A plusz playoff meccsek egyikét a CBS mellett a Nickelodeon is közvetíteni fogja majd, kifjezetten a fiatalabb korosztálynak szóló műsorral.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!