Connect with us

Érdekességek

A 2011-es volt minden idők legjobb pass rusher classa?

A 2011-es draft sok tekintetben kiemelkedő volt, minden idők egyik legjobb classának tartják. A sok tehetség közül is kiemelkednek azonban a pass rusherek, ugyanis hatan is 80+ sacket szereztek már a draftolásuk óta.

Nehéz eldönteni, hogy az 1/2-es Von Miller vagy az 1/11-es JJ Watt a jobb játékos, de ha csak a sackeket nézzük, akkor előbbi 106, utóbbi 96 zsákolásnál tart már. Utánuk következik a liga egyik legalulértékeltebb játékosa, az 1/16-os Ryan Kerrigan, aki 90 sacket gyűjtött eddig, majd Justin Houston (3/70, 89,5 sack), Cameron Jordan (1/24, 87 sack) és Robert Quinn (1/14, 80,5 sack).

Még mindannyian aktívak és jó esélyük van rá, hogy 100+ sackkel fejezzék be a karrierjüket (Von Millernek ugye ez már sikerült) – ami alighanem példa nélküli lenne. Nem mintha a teljesítményük ne lenne az már most: Von Miller többek között Super Bowl MVP, Watt háromszoros Év Védő díj nyertese és kétszer vezette a ligát sackekben, Justin Houston szintén volt sack leader, Cameron Jordan bekerült az évtized csapatába (Miller és Watt mellett), Quinn és Kerrigan pedig többszörös Pro Bowlerek.

Pazar felhozatal, és még nem is említettük Aldon Smith-t, aki a pályán kívüli botrányai előtt az egész class legjobbjának tűnt, karrierje első 43 meccsén 42 sacket gyűjtött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!