Connect with us

Hír

A 49ers és a Broncos sem hívja le 2017-es elsőkörösének az ötödik éves opcióját

Tom Pelissero információi szerint a 49ers nem hívja le a védőfalember Solomon Thomas ötödik éves opcióját. A 2017-es 1/3-as játékost állítólag szeretné megtartani a csapat, de nem ér $13 milliót, ami a posztján a transition tag összegének felelne meg. Thomas közel sem ért fel a draftértékéhez, három év alatt mindössze hat sacket szerzett, tavaly csak három meccsen kezdett (pedig mindegyikre nevezték).

Ráadásul nem is egyedül kellett volna megoldania a helyzetet, hiszen tele van tehetséggel a védőfal, amely idén is ki fog tudni állni négy elsőkörös védőfalemberrel, miután a Coltsba cserélt DeForest Buckner helyére Javon Kinlaw-t draftolták Lynchék az első kör közepén.

Érdekes, hogy a 2017-es top5-ben draftolt játékosoknál eddig egyedül Myles Garrett ötödik éves opcióját hívták le, Thomas, Leonard Fournette és Corey Davis opcióját elutasították, míg Mitch Trubiskyről egyelőre nem született döntés (várhatóan az övét sem hívják le).


Mike Klis információi szerint a Broncos nem hívja le a támadófalember Garrett Bolles ötödik éves opcióját, ami $11 milliót jelentett volna a játékosnak 2021-re. A korábbi 1/20-as játékos mind a 48 mérkőzésen kezdő volt Denverben, a PFF adatai alapján összesen 111 nyomást engedett három év alatt és 45 büntetést is összeszedett, ami rengeteg – mindhárom évében rá dobták a legtöbb holding büntetést a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!