Connect with us

Hír

A Bengals hosszú távon tervez Joe Mixonnal

Joe Mixon zerződése a szezon végén lejár, de a Bengals szeretné megtartani a kezdő futóját. Minderről a játékosokért felelős igazgató Duke Tobin számolt be:

 

Kiváló képességei vannak, ez egyértelmű. Ő egy olyan játékos, akit mindenképp szeretnél hosszú időre magadhoz láncolni, nagyon sokra értékeljük. Megnézzük, sikerül-e összehozni egy hosszú távú szerződést.

 

 

Tobin nem véletlenül nyilatkozott Mixonról, korábban ugyanis olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a futó holdoutolni fog, ha nem hosszabbít vele a csapat. Tekintve, hogy az elmúlt két szezonban egyaránt 1000+ yard fölé jutott a földön, illetve a passzjátékba is be tud segíteni (39 elkapást átlagolt), valahol jogos, hogy nem szeretne 1,2 millió dollárért játszani.

 

Az már más kérdés, hogy mennyit érhet – a pozíciói mindenesetre nem jók. A 10+ milliót akár el is felejtheti, a piaci ára 8 millió dollár körül lehet, ennél többet jó eséllyel senkitől sem kapna, egy holdout után pedig könnyen még rosszabb helyzetbe kerület – Melvin Gordon jó példa erre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!