Connect with us

Hír

A Chargers is élt az opciójával, a Redskins és a Dolphins nem

Három csapat is döntött a 2017-es első körösének 5. éves opciójáról: a Chargers élt a lehetőséggel, így Mike Williams a 2021-es szezon végéig szerződés alatt áll, a Redskins nem hívta le Reuben Foster opcióját, a Dolphins pedig kivágta Taco Charltont.

 

Foster helyzete egyértelmű volt. A 49ers által draftolt, de már a Redskinsben játszó linebacker egy időzített bomba: többször is eltiltották már, a legsúlyosabb sérüléseket szenvedte el karrierje során, legutóbb 2018-ban tudott pályára lépni, akkor is csak hat meccsen. Nem tudni, hogy pályára lép-e idén, de az biztos, hogy jövőre mindenképp szabadügynök lesz.

 

Williams helyzete már némileg bonyolultabb volt. Soha nem rakott össze egy minden téren jó szezont, de így is mutatott annyit, hogy megérje lehívni az opcióját. Egy igazi mélységi fegyver, tavaly mindössze 49 elkapásból szerzett 1001 yardot.

 

Ami Taco Charltont illeti: Fosterhez hasonlóan korábban kivágta az őt eredetileg draftoló Cowboys, de mivel a Dolphins a waiverről összeszedte, így volt lehetőség az opciója lehívására. A Miami azonban nemcsak, hogy nem élt a lehetőséggel, de még ki is vágta a pass rushert, felszabadítva ezzel 1,3 millió dollárt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!