Connect with us

Draft

A festés gyönyörű, de belülről eszi a rozsda – Jaguars draftértékelő

A Jaguars igent mondott az újjáépítésre, a feladattal pedig megbízta azokat az embereket, akik tönkre vágták a keretet. Nehéz optimistán állni a csapat jövőjéhez Doug Marrone-ékkal a fedélzeten, de úgy néz ki, legalább a tehetséggel nem lesz probléma. 

A Jaguars esetében nehéz elvonatkoztatni attól, hogy olyan HC-GM párosa van, ami bizonyítottan megbukott: Marrone és a GM David Caldwell nem tudták kezelni a csapat legnagyobb sztárjait, Blake Bortlesszel és Nick Folesszal is befürödtek, a pár éve még AFC-döntős csapat pedig mára sokkal közelebb került az 1/1-hez, mint a Wild Cardhoz. Az egyszeri szurkoló így már csak abban bízhatott, hogy sikerül olyan játékosokat kiválasztani, akik vannak annyira jók és tehetségesek, hogy túléljenek egy vélhetően hamarosan bekövetkező rendszerváltást és hosszú időre meghatározók legyenek a csapatban. Ha mást nem, ezt legalább sikerült abszolválni.

A csapat meglehetősen kényelmes helyzetből várhatta a draftot, Jalen Ramsey elcserélése miatt ugyanis kétszer választhatott az első körben, egyéb cseréknek köszönhetően pedig végül 12-szer húzhatott. Mindezt úgy, hogy a mindenképp távozni akaró Yannick Ngakoue-t nem sikerül elboltolni – ami speciel nem is baj, hisz így őt már csak jövő évi cetliért lehet értékesíteni, azt pedig már hátha az új menedzsment fogja felhasználni. De addig is nézzük, mit varázsolt a jelenlegi.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!