Connect with us

Hír

A Giants megmondta DeAndre Bakernek, hogy hagyja ki a virtuális meetingeket

A DeAndre Baker – Quinton Dunbar incidens legújabb fejleménye, hogy mindkét cornerback feladta magát a rendőrségen és borsos óvadék ellenében távozhattak (előbbinek 200 ezer dollárt, utóbbinak 100 ezer dollárt kellett fizetnie). A bíró pedig elrendelte, hogy a két játékos maradjon Floridában, minimum addig, amíg a munkájukból fakadóan nem kell visszatérniük a csapatukhoz – ha ez az idő eljön, akkor újratárgyalják a kérdést.

Mindeközben a New York Daily News és a The Athletic információi szerint a Giants közölte Bakerrel, hogy hagyja ki a csapat virtuális meetingjeit és fókuszáljon a jogi dolgaira. A tavalyi elsőkörös játékos jó eséllyel a csapat kezdő cornerbackje lett volna James Bradberry túloldalán, így azonban még akkor is nehéz dolga lesz, ha minden vád alól tisztázzák (ami jelenlegi tudásunk alapján valószínűtlennek tűnik), hiszen az új edzői stáb miatt új rendszert is kell megtanulnia a játékosoknak, Baker pedig egy ideig biztos nem lesz jelen ezeken a meetingeken.

Egyébként további részletek is napvilágot láttak Baker és Dunbar ügye kapcsán, például hogy a rablás egy illegális kockás szerencsejáték party közben történt, amin 15-20-an vettek részt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!