Connect with us

Érdekességek

A Jaguars a legesélyesebb a jövő évi 1/1-re

Elméletben nagy harc lehet a jövő évi 1/1-ért, ugyanis Trevor Lawrence érkezik az NFL-be a Clemsonról, akit szinte mindenki óriási tehetségnek, biztos jövőbeli franchise irányítónak tart. A fogadóirodák szerint pedig a Jacksonville Jaguars a legesélyesebb csapat arra, hogy akár őt, akár más játékost kihúzzon a 2021-es NFL Draft első választási jogával.

A Jaguarsnál 4,5 győzelemben húzták meg a határt a fogadóirodák, ez a legalacsonyabb jóslat a ligában, ezzel egyetemben pedig a Bovadánál +375-ös odds van arra, hogy a Jaguarsnak lesz a legrosszabb mérlege az évben (100 dollát tét esetén 375 dollárt lehet nyerni). A Jags nagy átépítésen megy át jelenleg, a védelem szinte teljesen újjáalakul Jalen Ramsey, AJ Bouye és Calais Campbell elcserélésével, és a támadóknál sincs tele tehetségekkel a roster. Gardner Minshew-ban viszont volt fantázia tavaly QB poszton, így érdekes lesz figyelni, mennyit hoz ki a csapatból és mennyire tudja bebizonyítani a vezetőségnek, hogy vele kell számolni hosszú távon.

A Jaguars mögött egyébként a Redskins a második legesélyesebb az 1/1-re +600-as oddsszal, a dobogó legalsó fokára pedig holtversenyben a Panthers és a Bengals fért fel +650-es oddsszal. Mindhárom említett csapattól egyébként 5,5 győzelmet várnak a fogadóirodák. Ha tovább megyünk a listán, akkor a Dolphins, a Giants, a Lions, majd a Jets következik.

Lawrence mellett sokra tartják egyébként Justin Fieldset (Ohio State) és Trey Lance-t (North Dakota State) is irányító poszton – meglátjuk, ki milyen évet hoz 2020-ban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!