Connect with us

Hír

A Jaguars leigazolta Chris Thompsont, fontolgatja Andy Daltont

A Jaguars egy évre leigazolta a korábbi Redskins-futót, Chris Thompsont, aki így újra Jay Gruden kezei alatt dolgozhat – számol be Jeremy Fowler. Az látható, hogy a csapat nem számol Leonard Fournette-tel hosszú távon, Thompson idén elveheti tőle a harmadik downos szerepet, hiszen elsősorban elkapásokban jeleskedő running backről van szó.

Emellett Jeff Darlington arról számol be, hogy a Jaguars egyértelműen érdeklődik a Bengalstól kivágott Andy Dalton iránt. Itt is Jay Grudennel lehet összekötni a szálakat, hiszen a támadókoordinátor dolgozott Daltonnal még Cincinnatiben. Doug Marrone főedző egyébként elmondta, hogy Gardner Minshew lesz a csapat kezdője, de mögötte mindössze a NASA-gyakornok Joshua Dobbs és az idén hatodik körben draftolt Jake Luton van a rosteren, így elfér egy tapasztalt irányító a rosteren.

Jaguarsszal kapcsolatos hír még, hogy Doug Marrone elmondta, hogy nagyon sokrétűen fogják használni a második körben draftolt Laviska Shenaultot.

Beteheted a backfieldre, játszhat wildcatet, elhelyezheted F tight endként. Sok dolgot lehet vele csinálni.

Coloradóban is így használták Shenaultot, mindenesnek számított, így nem lett belőle fejlett elkapó egyelőre, de adottságai alapján nagyon jó fegyver lehet egy kreatív támadósorban. Kérdés, mennyire lesz kreatív a Jaguars offense.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!