Connect with us

Hír

A Jets leigazolta Joe Flaccót

A Jets megegyezett a veterán Joe Flaccóval, a korábbi Super Bowl MVP irányító lesz Sam Darnold cserélje 2020-ban. A szerződés egy évre szól, Flacco 1,5 millió dollárt garantált hazavisz, de ez ösztönzőkkel 4,5 millió dollárra nőhet. A hírt az irányító ügynöksége jelentette be.

Jó döntés ez a csapat részéről. A 1,5-4,5 millió dollár abszolút korrekt egy minőségi csereirányítónak, amire ráadásul nagyon nagy szükség volt. Tavaly a Jets 0-6-os mérleget ért el Sam Darnold nélkül, teljesen reménytelen volt az offense, Flacco tartaléknak még bőven jó lehet.

Flacco tavaly a Broncosban játszott, de sok sikerélménye nem volt, mindössze nyolc meccsen lépett pályára. Az irányító nyakát műteni kellett áprilisban, jó eséllyel csak augusztus végére lesz bevethető.

Flacco egyébként már a nyolcadik ex-Holló a Jetsben, hiszen CJ Mosley (LB), Breshad Perriman (WR), Alex Lewis (OL), Patrick Onwuasor (LB), Daniel Brown (TE), Kenneth Dixon (RB), Bennett Jackson (DB) és  Bronson Kaufusi (DL) is a New York-iakat erősíti.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!