Connect with us

Hír

A Raiders megegyezett Amukamarával, Logan Ryan közel a Jetshez

Két corner sorsa is eldőlni látszik: az NFL Network szerint Prince Amukamara megegyezett a Raidersszel, Manish Mehta (New York Daily News) pedig arról számolt be, hogy Logan Ryan nagyon közel a Jetshez. A szerződés pontos részletei még egyik esetben sem ismertek, de a hírek szerint mindkét védő 1 éves kontraktust kap.

 

 

A két corner közül Amukamara számít jobbnak. Ugyan nem egy labdamágnes, de képes konzisztensen egy átlag feletti szintet hozni – elfér az erősítés, illetve a rutin a Raiders fiatal egységébe. Tavaly 15 meccsen kezdett a Bearsben, 53 tackle-t és 10 leütött passzt jegyzett.

 

Ryan az elmúlt három évet a Titansben töltötte, és nem játszott valami jól. Ugyan blitzelésben kifejezetten hatékony volt, tavaly ráadásul brutálisan sok tackle-t jegyzett (113), de coverage-ben nem mutatott valami sokat: a Titans játékosaként összesen 15 TD-t engedett és mindössze öt INT-je volt, emellett összesen 2000+ yardot szereztek róla az ellenfél elkapói. A Jets egységében így is erősítést fog jelenteni, de bizonyára örülnének New Yorkban, ha visszatérne a korábbi patriotsos formájához.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!