Connect with us

Érdekességek

A Ravensnek kell a legkevesebbet utaznia 2020-ban, a Seahawksnak a legtöbbet

Tegnap megérkezett az NFL 2020-as menetrendje, amiből több dolog is kiderül. Például az, hogy a Baltimore Ravens az egyik legkönnyebb sorsolással rendelkezik – most viszont arról lesz szó, hogy a Hollóknak kell a legkevesebbet utazniuk az előttünk álló szezonban.

A Ravensnek mindössze egyszer kell elhagynia a keleti parti időzónát, a második héten utaznak Houstonba. Összességében 6310 mérföldet, azaz 10.155 kilométert kell majd utazniuk, ami az ESPN Stats and Info szerint az utóbbi négy évben a legkevesebb. A Ravensnek lesz egy olyan sorozata a 3-8. hét közt, hogy egyszer sem kell repülőre ülnie: hazai meccs, utazás Washingtonba, hazai meccs, utazás Philadelphiába, hazai meccs, bye week.

A lista túloldalán a Seahawks található, Wilsonék 29.203 mérföldet, azaz közel 47 ezer kilométert fognak utazni – a második helyen a Rams áll 26.104 mérfölddel (42 ezer km), a harmadikon pedig a 49ers 25.507 mérfölddel (41 ezer km). Ezek azonban még nem a végleges adatok, ugyanis például a Rams biztosan a keleti parton marad majd a 2-3. hét közt, mikor előbb az Eagles, majd a Bills vendégei lesznek, így megspórolnak egy oda-vissza utat a két part között, és ugyanígy tehet a 49ers is a 2-3. héten, mikor kétszer játszanak egymás után New Yorkban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!