Connect with us

Hír

Aaron Donald: Szükség van a szurkolókra a focihoz

Egyáltalán nem elképzelhetetlen, sőt, inkább valószínűnek tűnik, hogy a szezon legalább egy részét nézők nélkül kell majd lejátszani a koronavírus miatt. Például Kalifornia kormányzója szerint az ő államában egész évben nem lehet majd szurkolók előtt sporteseményeket rendezni. Nem ő az egyetlen politikus, aki így gondolja, de mostani szereplőnk miatt ő a legfontosabb, ugyanis Aaron Donald, a Los Angeles Rams védősztárja elmondta, hogy nagyon nem örülne, ha így lenne.

Szükség van a szurkolókra a focihoz. Nem látom, hogyan lehetne lejátszani egy meccset szurkolók nélkül, szerintem ez elveszi az izgalmat és a szórakozást a játékból. Úgy érzem, a drukkerek tudnak felemelni, ha mélyponton vagy. A szurkolóktól lesz izgató a játék. Extra löketet adnak, amikor fáradsz, vagy amikor megcsinálsz egy nagy játékot. Ha hallod, ahogy 80 ezer szurkoló megőrül, az egyszerűen felpörget

– mondta Donald az ESPN-nek.

A Rams ráadásul új, hipermodern stadionba is költözik idén, ami még többet adhat az izgalomfaktorhoz. A csapat a Cowboys ellen nyitja a szezont vasárnap esti rangadóként, de sajnos valószínűbb, hogy nem lesznek nézők a SoFi Stadiumban, ami nagyon furcsa élményt jelenthet majd a játékosoknak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!