Connect with us

Hír

Aaron Rodgers először beszélt nyilvánosan a draft óta

Aaron Rodgers a draft óta most először beszélt nyilvánosan egy konferenciahívás során, amiben természetesen beszélt Jordan Love-ról és a Packers jelenlegi helyzetéről.

Az első reakcióm a meglepődés volt, mint sokaknak. Nem mondom, hogy örültem a picknek, de megértem, hogy a szervezet nem csak a jelenben, hanem a jövőben is gondolkodik, ezt pedig tisztelem. Nyilvánvalóan úgy látták, hogy Love olyan nagy tehetség, hogy fel kellett érte cserélni. Ezért fizetik őket, hogy olyan keretet rakjanak össze, ami most és a jövőben is versenyképes.

Nyilván Rodgers inkább szeretett volan egy olyan játékost, aki a jelenben nagyobb segítséget nyújt, de ezt nem fogja Love ellen felhozni, hiszen ő csak egy srác, aki be akar futni irányítóként az NFL-ben, pont mint Rodgers 15 éve.

Ő nem kérte, hogy a Packers draftolja. Nem lehet ezért hibáztatni. Ő csak izgatott, hogy kapott egy ilyen lehetőséget. Jót beszélgettünk a draft másnapján, izgatottan várom, hogy együtt dolgozhassunk. Jó srácnak tűnik, akinek helyén az esze és hasonló sztorija van, mint nekem.

Rodgers várja a közös munkát és kiemelte, hogy jó kapcsolata volt a cseréivel az évek során. Azt is kiemelte, hogy a 40-es éveiben is szeretne még játszani, ő majd foglalkozik azzal, amit tud kontrollálni, bármi is lesz a Packers terve.

Azt tudom kontrollálni, hogy hogyan játszom, ezzel pedig minél jobban megnehezíthetem majd a döntésüket. Ha eljön az idő, és még mindig magas szinten tudok játszani és a jól bírja a testem is, akkor volt már rá példa, hogy mások is továbbálltak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!