Connect with us

Hír

Akár már júniusban tarthatnak minicampeket a csapatok

Charles Robinson (Yahoo Sports) információi szerint a főedzők akár már jövő héten is visszatérhetnek a csapatok létesítményeibe, ami megnyithatja a lehetősége egy júniusi minicamp előtt is. Nagy előrelépés lenne ez az edzőtábor és a szezonkezdet felé.

Természetesen vannak még akadályok, amiket le kell küzdeni, hiszen több államban még nem engedélyezett a létesítmények kinyitása és a csoportos találkozók sem. Ilyen szempontból fontos Kaliforniát figyelni, mint az egyik legjobban sújtott államot, ahol 3 NFL-franchise is tevékenykedik.

Robinson információi szerint ha az edzők jövő héten tényleg visszatérhetnek, akkor legkorábban június 15-én, legkésőbb június 27-én megkezdhetnék a minicampeket a csapatok, de természetesen ez még függ a koronavírusos adatoktól és az államok intézkedéseitől. A minicampek egyébként korábban szoktak indulni és 6-7 héttel később szoktak kezdődni az edzőtáborok, így még nem tiszta, hogy ez hogyan befolyásolná a nyár további részét.

A hírre reagált egyébként a játékosok szakszervezetének elnöke, JC Tretter is, aki elmondta, hogy az NFLPA egyelőre nem állapodott meg semmiben a ligával a minicampek tekintetében, amire mindenképp szükség lesz – főleg, hogy az offseason programnak hivatalosan júnus 26-án vége van. Az NFL is reagált hivatalos úton a hírre, egyelőre nem akarnak konkrét dátumokról beszélni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!