Connect with us

Hír

Alex Macknek sem tetszene a nézők nélküli szezon

Könnyen lehet, sőt, talán inkább erősen valószínű is, hogy a szezonban (legalább az elején) helyszíni nézők nélkül kell majd megrendezni a mérkőzéseket. Ennek nyilván sokan nem örülnek, közöttük van a Falcons centere, Alex Mack is, aki reméli, a körülmények engedik majd, hogy visszatérjenek a dolgok a normális kerékvágásba.

Kemény lenne. Tudom, hogy könnyebb lenne a kommunikáció, de egy ilyen lapos környezetben nehéz lenne felpörögni. Persze a másik oldalról megnézni az ellenfél védelmének is nehéz lenne felpörögni, ami nekünk jó. Legyen csak nekik nehéz, lehet ettől ellaposodnak és lustábbak lesznek, ami király. Mindig két oldala van az érmének.

– mondta Mack az ESPN-nek.

A hangzavar nélküli stadionok viszont egy másik kihívást is tartogatnak, főleg ha nem tesznek mesterséges zajt a közvetítésekbe vagy a stadionokba. Macknek centerként különösen nagy kihívást jelentene, ha nem lennének nézők a stadionban.

Aggódnék, hogy az emberek meghallják az utasításaimat. Nem akarom, hogy ezeket felvegyék és a következő heti ellenfél megtudja őket, mert akkor minden héten meg kellene változtatni a kódszavakat, az utasításokat a falban, ez pedig elég frusztráló lenne, nem akarom ezt csinálni.

Még mindig van bő három hónap az alapszakaszig, nagyon nehéz jósolni ennyire előre, ki tudja, miket és hogyan fognak addigra engedélyezni. Mack természetesen reméli, hogy minél közelebb leszünk a megszokotthoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!