Connect with us

Hír

Anthony Hitchens: Ha a futás ellen javulunk, a Chiefs védelme top 5-ös lehet

A Kansas City Chiefs tavaly bajnoki címet ünnepelhetett, elsősorban Patrick Mahomesnak és a megállíthatatlan támadósornak köszönhetően. A csapat most nagy erőkkel készül a címvédésre, a linebacker Anthony Hitchens pedig úgy gondolja, hogy idén a védelem is felnőhet a támadók szintjére.

 

 

A passz elleni védekezésünk jó, elsősorban a földön kell javulnunk. Nem akarok jóslatokba bocsátkozni, de ha sikerül javítani a futás elleni védelmünkön, akkor egy top 5-ös defense-ünk lehet

 

– mondta a védő (via Kansas City Star).

 

A Chiefs védelmének élére tavaly érkezett Steve Spagnuolo, akinek ugyan kellett némi idő, de a szezon végére egy egész korrekt defense-t rakott össze: a Footballoutsiders szerint a csapat védelme passz ellen a 6. legjobb volt 2019-ben. Futás ellen viszont a 4. legrosszabb, így jogosnak tűnik Hitchens meglátása.

 

A gárda kifejezetten jó pozícióban van, a tavaly kezdő védelemből csak a linebacker Reggie Ragland távozott, és ő sem képviselt túl magas szintet – Spagnuolo így nyugodtan koncentrálhat a futás elleni védelem rendbetételére.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!