Connect with us

Hír

Anthony Lynn-nek nem tetszik az NFL javaslata a kisebbségi edzőkkel kapcsolatban

Az NFL tett egy javaslatot a hatályban lévő Rooney Rule kiterjesztésére, amivel kosebbségi főedzők és general managerek kinevezése után draft-kompenzációt kapnának a csapatok, ez pedig elég széles körben felháborodást váltott ki. Jelenleg négy kisebbségi főedző van a ligában, közülük Anthony Lynn beszélt a helyzetről a CBS Sports Radioban.

 

 

Úgy gondolom, hogy néha rossz dolgot próbálsz ki a jó dolgok elérése érdekében.

Valószínűleg sokan egyetértenek Lynn-nel és lehet, hogy az a javaslat túlzásba viszi a törekvéseket.

Úgy gondolom, hogy sok képzett afrikai-amerikai edző van, aki lehetne főedző a ligában és csak imádkozhatok, hogy kellő gondossággal választjuk ki a főedzőket és ezeknek a srácoknak is lehetőséget adunk. Vannak képzett jelöltek és lehetőséget kell nekik adni, de szerintem ezt most elkeseredettségből javasolták.

A probléma egy része, hogy nem igazán vannak kisebbségi tulajdonosok és sok esetben ők egy személyben döntenek a GM és HC állásokról.

Néha úgy veszünk fel embereket, hogy van bennünk valami közös, vagy ugyanúgy nézünk ki. Ha valaki ugyanolyan háttérrel rendelkezik, ugyanonnan jött, akkor vele jobban megtalálod a közös hangot, kényelmesebben érzed magad.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!