Connect with us

Hír

Deshaun Watson örül az új fegyvereinek

Deshaun Watson nagyon pozitív személyiség, erre már sokszor rájöhettünk. És ha esetleg a külső szemlélők számára nem is épp rózsás a helyzet a Texansnál, ő örül az új fegyvereinek.

Ugyebár DeAndre Hopkins és az eddigi 632 elkapása, 8602 yardja és 54 TD-je távozott Arizonába, helyette pedig jött Brandin Cooks, Randall Cobb és a futó David Johnson (akit szintén lehet elkapásoknál használni). Ők hárman összesen 1135 elkapást, 14301 yardot és 93 TD-t szereztek karrierjük során, míg Johnson 781 futást, 3128 futott yardot és 33 futott TD-t is berakott a közösbe.

Izgatottak vagyunk az új, veterán fegyverek miatt. Az utóbbi években nem nagyon volt veterán mélységünk, főleg az elkapóknák. Nagyon izgatott vagyok, hogy érkezett ez a pár srác és nem csak a saját játékukat fogják javítani, de a miénket is teljes szervezetként, teljes támadósorként és irányítóként is. Nagyon várom már.

Cooks játszott Jared Goff-fal, aki Super Bowlba jutott, játszott Tom Bradyvel és Drew Breesszel, Cobb pedig Aaron Rodgersszel és Dak Prescott-tal. Sokat tanulhatok ezektől a srácoktól, sok mindent láttak már. Mentálisan segíthetnek egy szinttel feljebb emelni a játékom

– mondta az irányító a Houston Chronicle-nek.

Watson egyébként a szerződése kapcsán is optimista. A csapat lehívta az ötödik éves opcióját, ami alatt 2021-ben majd $17,3 milliót kereshet, de természetesen hosszú távú megállapodást akarnak a felek. David Mulugheta információi szerint előzetes beszélgetések zajlottak már az irányító és a vezetők közt, de valószínűleg a Texans szeretné még Mahomes új kontraktusa előtt letudni ezt a hosszabbítást. Akár mindketten átléphetik a 40 millió dolláros éves fizetés határát is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!