Connect with us

Érdekességek

Egy újabb lenyűgöző statisztika, ami megmutatja, mennyire jó irányító Drew Brees

Drew Brees minden idők egyik legjobb irányítója, de a mindössze egyetlen Super Bowl-részvétel miatt meglehetősen alul van értékelve. Tény, hogy a rájátszásban nem nagyon jött ki neki a lépés (pontosabban: a csapatnak), de ez semmit nem von le az érdemeiből.

 

 

Brees az egyetlen irányító az NFL történetében, akinek egymás után ötnél többször összejött a 30+ TD-s szezon. 2008 és 2016 között minden évben, azaz sorozatban kilencszer dobott legalább 30 hatpontost az alapszakaszban – ez idő alatt 4991 yardot és 36,7 TD-t átlagolt szezononként, a passzpontossága pedig 68,7 százalék volt. Félelmetes.

 

Ezt a rekordot brutálisan nehéz lesz megdönteni. Erre jelenleg Russell Wilsonnak van a legnagyobb esélye, az ő aktív sorozata a leghosszabb jelenleg (3), de még legalább hat 30 TD-s szezon kellene egyhuzamban tőle, hogy beérje Breest. A Saints irányítója után egyébként Brett Favre és Peyton Manning következik a ranglistán, mindkettőjüknek volt egy öt-öt szezonos 30+ TD-s sorozata, majd Tom Brady, Dan Marino, Aaron Rodgers és Wilson következik hárommal.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!